Aflivning af hunde

En værdig afslutning på livet

Hunden er menneskets bedste ven. Desværre bliver den ikke lige så gammel som os, og som hundeejer må man på et tidspunkt erkende, at det er på tide at sige farvel.

Det er altid svært at tage afsked med sit kæledyr. Derfor bestræber vi os på at skabe en venlig og imødekommende atmosfære, når du besøger os for at få aflivet din hund. Hos VET Gruppen vil vi gerne være med til at give din hund en værdig afslutning på livet, og vi har god erfaring med smertefri og nænsomme aflivninger af hunde.

VET Gruppen er tre fællesejede klinikker, Birkerød Dyreklinik, Hjørnegårdens Dyreklinik og Valby dyreklinik, som samarbejder under det fælles navn. Alle klinikker i VET Gruppen har som mål at yde en høj faglighed og en personlig kundepleje. Derfor er du og din hund selvfølgelig også sikret en god behandling, når den svære beslutning om aflivning er taget.

Aflivning af hunden i hjemmet

Hos VET Gruppen synes vi ikke, at din hund skal lide unødvendigt overlast på sin sidste dag og i nogle tilfælde er det ikke muligt eller hensigtsmæssigt, at skulle tage afsked med hunden hos dyrlægen. Derfor tilbyder vi hjemmebesøg, så du og din hund kan tage afsked i hjemmet.

Dyrlæger med høj faglighed

VET Gruppens tre klinikker består af veterinærsygeplejersker, medhjælpere og dyrlæger med forskellige specialeområder. For at give vores kunder den bedste service og deres kæledyr den bedste behandling, samarbejder alle tre klinikker. Dermed er du sikret, at dit kæledyr altid er i de bedste hænder, når du besøger en af vores afdelinger. Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker i VET

Gruppen er forpligtede til videreuddannelse. Det er vores mål at tilbyde en tidsvarende behandling, som lever op til moderne standarder. Lige meget om vi foretager aflivning af hunde, tandbehandling af katte, sterilisation af kaniner eller noget helt fjerde.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale klinik i VET Gruppen, hvis du har brug for en kompetent og kærlig behandling af dit kæledyr. Vi ser frem til at modtage jer i moderne og hyggelige rammer.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81