Aflivning af katte

Et sidste farvel

Selvom katte kan opnå en høj alder lever de ulykkeligvis ikke helt så længe som vi mennesker. Derfor kommer der også altid et tidspunkt i en katteejers liv, hvor der skal siges farvel til den firbenede ven.

Hos VET Gruppen har vi fuld forståelse for, hvor svært aflivning af katten kan være for ejeren. Derfor gør vi også alt for at give dit kæledyr en værdig og anstændig afslutning på livet under afslappede forhold, så det sidste farvel ikke bliver mere fortvivlende, end det er i forvejen.

Alle ansatte på vores tre klinikker i Birkerød, Kastrup og Valby har stor kærlighed til dyr. Derfor elsker vi også at arbejde med dem. Aflivning af katte er desværre en mindre behagelig del af jobbet. Dog er aflivning i nogle tilfælde det bedste for dyret, og så er det mindste, vi kan gøre, at give din kat en skånsom og smertefri død.

Aflivning af katten i hjemmet

Katte er territoriale dyr, som ofte befinder sig bedst i vante rammer. Derfor bryder mange katte sig heller ikke om at tage til dyrlægen, hvor omgivelserne, lydene og lugtene er fremmede. Hos VET Gruppen synes vi ikke, at din kats sidste dag skal være fyldt med stress og ubehag. Derfor tilbyder vi at udføre aflivningen af katten i hjemmet. Aflivning i hjemmet kan tilbydes efter nærmere aftale.

Om VET Gruppen

Når du besøger en af VET Gruppens klinikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland møder du et kompetent og involveret personale, som har dit kæledyrs ve og vel i fokus.

Det er vores arbejde og fornemmeste opgave at varetage dit kæledyrs helbred, og derfor er alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker forpligtede til videreuddannelse. Vi ønsker at have et personale, der besidder en høj faglighed, som lever op til moderne standarder.

Kontakt til VET Gruppens klinikker

Hos VET Gruppen tilbyder vi en bred vifte af ydelser – lige fra almindelige konsultationer over vaccination til aflivning af katte og hunde. Ved henvendelse vil du blive henvist til din foretrukne afdeling. Klik her for adresser og e-mail-adresser på din lokale klinik.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81