Akut dyrlæge

Akut dyrlæge – hele døgnet

Har du brug for en akut dyrlægetid?
Hvis dit kæledyr bliver sygt, er det afgørende, at du kan få en akut dyrlægetid – uanset ugedag og tid på døgnet. Derfor har VET Gruppens afdeling i Valby døgnvagt alle ugens dage, så dit kæledyr kan få hurtig behandling, hvis det bliver nødvendigt.

VET Gruppen består af tre fællesejede dyreklinikker i Birkerød, Kastrup og Valby. Klinikkerne arbejder sammen for at sikre dig og dit kæledyr den bedste behandling og den højeste faglighed. Vi bestræber os på at skabe en behagelig og venlig atmosfære i vores klinikker – for både ejere og kæledyr. Det er vigtigt, at du føler, at dit dyr er i gode hænder, når du har brug for en akut dyrlæge.

VET Gruppen

Hos VET Gruppen har vi et engageret og kompetent team af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere. Dyrlægerne i VET Gruppen har forskellige specialeområder, og derfor samarbejder vores tre klinikker på kryds og tværs, så dit kæledyr altid kan få stillet den rette diagnose og modtage den nødvendige behandling.

Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker hos VET Gruppen er forpligtede til løbende efteruddannelse. Dyrlægefaget er et fag i konstant udvikling, og vi stiler efter at holde vores faglige kompetencer opdateret løbende, så vi altid kan tilbyde en tidssvarende og optimal behandling af dit kæledyr.

På vores klinikker råder vi over indlæggelsesfaciliteter og operationsstuer med moderne udstyr – herunder tandpleje- og tandrøntgenudstyr, og vi tilbyder en bred vifte af behandlinger til dit kæledyr. Vi tilbyder blandt andet laserbehandling, ultralydsscanning og som de eneste på Sjælland, udfører vi laserkirurgi. Vi har egne laboratorier til rådighed, hvor vi selv analyserer blod,- afførings- og urinprøver.

Kontakt

Du finder VET Gruppens tre klinikker på Vigerslevvej 132 i Valby, Kastrupvej 243 i Kastrup og Hovedgaden 25 i Birkerød. Du kan se åbningstider og kontaktoplysninger på den enkelte klinik ved at klikke her.

Hvis du har brug for en akut dyrlæge udenfor klinikkernes almindelige åbningstider, kan du kontakte døgnvagten på tlf. 36301030. Konsultation udenfor åbningstid foregår på klinikken i Valby.

Vi tilbyder også hjemmekonsultation, hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge i trygge og vante rammer.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81