Velkommen til Birkerød Dyreklinik

 

Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik er fællesejede dyreklinikker placeret i København og Nordsjælland.
Nu har vi samlet vores klinikker på en hjemmeside under vores fælles navn - VETGruppen.

 

Du vil modtage samme service, som før på de enkelte klinikker og vi tilbyder de samme gode behandlinger.
Du kan finde information om vores dyreklinikker her på siden.

 

Kontakt os i dag

OBS: Ingen tidsbestilling på mail

Ved akut syge dyr skal du kontakte os pr telefon!
Kat foto

Birkerød Dyreklinik – din dyrlæge i Nordsjælland

Hos Birkerød Dyreklinik elsker vi dyr, og det lægger vi ikke skjul på i vores daglige arbejde. Som dyrlæger har vi specialiseret os i kæledyr, og i vores moderne lokaler i Birkerød er vi i stand til at diagnosticere og behandle stort set alle almindelige sygdomme hos dit dyr. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen til en behagelig konsultation på Hovedgaden 25 i Birkerød.

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, hvor meget dit kæledyr betyder for dig, og vi gør os derfor umage for at skabe et indbydende og trygt miljø på vores klinik. Når du træder ind i vores reception, vil du opleve, at venlig atmosfære og personlig kundekontakt er i højsædet, så besøget bliver en behagelig oplevelse for både dig og dit kæledyr. Er du nervøs, tager vi os god tid til at sætte dig ind i den enkelte behandling, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade dit dyr i vores varetægt.

Dyrlæge Birkerød er en del af Vet-gruppen

Vet-gruppen er en sammenslutning af tre lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Birkerød Dyreklinik består, ligesom Valby Dyreklinik og Hjørnegårdens Dyreklinik, af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Fælles for vores medarbejdere er, at de alle ønsker det bedste for dit dyr. Gennem forebyggende og behandlende pleje, søger vi at øge dit kæledyrs sundhed og velvære. Vi tager os bl.a. af tandbehandling, fodervejledning, neutralisering, regelmæssige sundhedstjek samt ID-mærkning, herunder øretatovering og chipning.

På Hovedgaden 25 råder vi over det nyeste udstyr på markedet, vi har bl.a. nyistandsatte operationsstuer og indlæggelsesfaciliteter og er i stand til at udføre iltterapi, ultralydsscanning og tandrøntgen. Udover moderne faciliteter på vores egen klinik, tilbyder vi også hjemmekonsultation ved alvorlig sygdom. Vi er klar til at rykke ud, når dit kæledyr er i nød.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid, er du velkommen til at kontakte os på mail info@birkeroeddyreklinik.dk eller på telefon 81 81 89 81.

HJEMME-
KONSULTATION

Dyr har det bedst i vante omgivelser, og indimellem kan det være at foretrække, at dyrlægen kommer til dyret og ikke omvendt.

Læs mere

Nyheder & Anbefalinger

Hvad kan katte ikke tåle?

Selvom katte generelt er mere kræsne end hunde, og ikke lige så kendte for at spise mad direkte fra bordet, […]

Hvad kan hunde ikke tåle?

Som hundeejer vil man gerne forkæle sit elskede kæledyr, lige så meget som man forkæler sig selv. For mennesker hænger […]

Hvilke hunde gør ikke?

Der er mange overvejelser man skal gøre sig, inden man anskaffer en hund. Alt for mange familier gør ikke deres […]

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81