Om Birkerød Dyreklinik

I oktober 2016 åbnede Birkerød Dyreklinik dørene op for nogle flotte nyrenoverede lokaler.

På Birkerød Dyreklinik er faglig kompetence og personlig kundepleje i højsædet. Vores kompetencer favner bredt, og vi udfører både almene undersøgelser og mere komplicerede behandlinger og operationer.

 

Afslappet og tryg atmosfære

I vores klinik på Hovedgaden i Birkerød, møder du altid et smil når du kommer ind af døren. Vores lyse og åbne lokaler skaber rum til en tryg atmosfære for både dig og dit kæledyr. Både dyr og mennesker skal føle sig godt tilpas på vores klinik, og vi ønsker at skabe en professionel, men afslappet atmosfære.

 

Hjemmebesøg

Har du et ønske om at få besøg af dyrlægen i eget hjem, og dermed undgå en måske stressende tur til klinikken, tilbyder vi også hjemmekonsultationer.

 

Vores lokaler

Når du træder ind af døren vil du møde vores reception og store venteværelse. Her vil du finde dyreartikler samt foderprodukter til både raske og syge dyr. Birkerød Dyreklinik er en stor klinik med flere konsultationslokaler og operationsstuer. På klinikken kan vi foretage ultralydscanninger og tage røntgen. Vi råder desuden over eget laboratorium, hvor vi kan foretage undersøgelser og analyser af bland andet blod og urin.

 

Mød os

Du og dit kæledyr er altid velkommen på klinikken, også hvis det blot er for at hilse på og få en godbid. Du kan desuden træffe os på telefonnummer 81 81 89 81 eller på mail info@birkeroeddyreklinik.dk

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81