Dyrlæge Allerød

Tryghed, faglighed og samarbejde – disse tre ord er nøgleordene for VET Gruppen, som er en dyrlæge nær Allerød for dig, som ønsker at give dit kæledyr det bedste udgangspunkt for et langt og godt liv.

Hvem er VET Gruppen

I VET Gruppen er vi en række af dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker fordelt på to fællesejede dyreklinikker: Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik.

Vi arbejder sammen under det fælles navn VET Gruppen, og det betyder, at vi tilbyder at være din dyrlæge ikke langt fra Allerød, hvor der er masser af hjælp at hente for dig, som har et kæledyr.

Med trygheden i centrum

I VET Gruppen gør vi vores ypperste for at behandle dyr på bedst mulig vis.

Dette betyder, at vi ikke alene går op i professionel og effektiv behandling men også på behandling med øje for det enkelte dyrs velbefindende. Derfor er alle vores tre klinikker indrettet på en måde, der fremmer dyrs tryghed, og i kombination med etableringen af en god og rolig atmosfære mener vi at have det bedste udgangspunkt for at levere optimal behandling.

Vi lægge desuden vægt på konstant at højne vores faglige niveau, og derfor deltager vi løbende i efteruddannelser og kurser, således at vi er en opdateret dyrlæge ikke langt fra Allerød.

Hvad tilbyder vi?

Med tre klinikker råder vi over gode faciliteter og moderne udstyr. Dette giver os rig mulighed for at tilbyde såvel små som store behandlinger, og dette afspejler sig i listen, som ses neden for.

Vi tilbyder:

Med os får du altså en dyrlæge nær Allerød med alt fra traditionelle til mere avancerede behandlinger.

Bestil en tid allerede i dag

Lyder vores værdier og behandlingsmuligheder tiltalende i dine ører? Så hører vi gerne fra dig.

Du kan kontakte os på vores fælles telefonnummer eller ved at skrive en mail til enten info@valbydyreklinik.dk eller info@birkeroeddyreklinik.dk – sammen finder vi tid til dit besøg i en af vores klinikker.

Valby Dyreklinik ligger på Vigerslevvej 132, 2500 Valby, mens Birkerød Dyreklinik er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød.

Vi glæder os til at høre fra dig og gøre en forskel for dig og dit kæledyr.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81