Dyrlæge i nærheden af Charlottenlund

Er du på jagt efter en kompetent dyrlæge i nærheden af Charlottenlund, står vi hos Birkerød Dyreklinik klar til at tage imod dig. Neutralisering, vaccination eller ID-mærkning – vi tager os af alle almindelige behandlinger. Kontakt os på telefon 36 30 10 30 for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og dit kæledyr.Dyrlæge Charlottenlund - kanin

Vores team

Birkerød Dyreklinik er en del af Vet-gruppen, som udover Birkerød er at finde på to yderligere dyreklinikker beliggende i henholdsvis Valby og Kastrup. Vores team består af en gruppe veluddannede fagfolk, som alle gør en dyd ud af at skabe en behagelig dyrlægeoplevelse for såvel ejer som kæledyr. For at dette kan lykkes, har vi hos Birkerød Dyreklinik fokus på personlig kundepleje, således at både du og dit kæledyr kan se frem til en behagelig konsultation i vores dyrlægeklinik nær Charlottenlund.1

 

Anmeldelser

Klik her hvis du vil give en anmeldelse eller måske give en her

Valby Dyreklinik

Har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

 

Vores faciliteter

Som et led i bestræbelserne på at udbyde dyrlægehjælp af absolut højeste kvalitet, giver vi dig hos Birkerød Dyreklinik muligheden for at få en dyrlæge på hjemmekonsultation nær Charlottenlund. Dyr har det – ligesom mennesker – oftest bedst i trygge og vante omgivelser, og af denne simple årsag tilbyder vi, at dyrlægen kommer til dyret i stedet for omvendt. Dette kan sommetider kan være den bedste løsning for alle parter.

Hos Birkerød Dyreklinik råder vi over moderne udstyr til hjælp af behandlinger såsom neutralisering, laserterapi og ID-mærkning. Som dyrlæger har vi specialiseret os i kæledyr, og vi tilbyder derfor den bedste behandling af alt lige fra katte til krybdyr. På vores moderne operationsstuer og indlæggelsesfaciliteter er vi klar til at påbegynde behandlingen af dit kæledyr med det samme, hvis nødvendigt.

Fokus på dit kæledyrs velbefindende

Hos Birkerød Dyreklinik ved vi, at man som kæledyrsejer sætter sit dyrs velbefindende utrolig højt. Et kæledyr er en del af familien, og af denne grund er det også vigtigt, at have muligheden for at få tilset sit kæledyr, hvis behovet pludseligt skulle opstå. Som en del af Vet-gruppen arbejder Birkerød Dyreklinik tæt sammen med Valby Dyreklinik, hvoraf sidstnævnte døgnet rundt tilbyder konsultation ved akut sygdom. Denne døgnvagt er åben året rundt, så der altid er nogen at ringe til ved akutte behov.

Kontakt – Dyrlæge nær Charlottenlund

Birkerød Dyreklinik er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Til hverdag har vores klinik åbent mandag kl. 8-17, tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-17 og onsdag kl. 9-19. Dyrlæge Charlottenlund - kaninLørdag og søndag er klinikken lukket.

Kommer du fra Charlottenlund station kan du tage C-toget mod Frederikssund station, skifte på Hellerup til A-toget mod Hillerød og derefter stå af på Birkerød station, hvorfra der kun er lidt over 500 meter, til du og dit kæledyr kan træde ind i vores klinik. Har du spørgsmål, eller ønsker du at vi kommer på hjemmebesøg hos dit kæledyr i Charlottenlund, er du altid velkommen til at rette telefonisk henvendelse på tlf.: 36 30 10 30.

Åbningstider

Mandag: 08.00 -17.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 -17.00
Onsdag: 09.00 -19.00

 

Hvad end du har brug for akut dyrlægehjælp, at aftale tid til konsultation eller blot søger information og vejledning omkring dit kæledyrs velbefindende, er du velkommen til at kontakte Birkerød Dyreklinik. Vi glæder os til at høre fra dig!

BIRKERØD DYREKLINIK
Hovedgaden 25
Birkerød
3460

Tlf: 36 30 10 30
Email: info@birkeroed.dk

 

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81