Dyrlæge Farum

Leder du efter en dyrlæge i nærheden af Farum?

Med VET Gruppen får du en dyrlæge nær Farum fordelt på to fællesejede klinikker i henholdsvis Valby og Birkerød. Dette har den klare fordel, at du frit kan vælge hvilken af de tre klinikker, der er passer bedst for dig, og samtidig får du en dyrlæge tæt på Farum, hvor fagligheden er høj og kærligheden til dyr lige så.

I trygge hænder

Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik er de klinikker, der også kendes under det fælles navn VET Gruppen. Vi står for en høj faglighed, hvor kun professionelle tilgange og det bedste udstyr er godt nok.

Men uden sans for dyrs velbefindende kommer man ikke langt. Derfor går vi som dyrlæge nær Farum op i et skabe en god relation til de dyr, der kommer til os i vores klinikker. Vi er nemlig alle – såvel dyrlæger som veterinærsygeplejersker og medhjælpere – interesserede i at hjælpe dyr på bedst mulig vis, og dette gør vi ved at prioritere tæt kontakt.

Dette betyder også, at vi i konsultationer gør en dyd ud af at sikre tryghed dit kæledyr og os i mellem, for uden et trygt udgangspunkt kan det være vanskeligt at opnå tilfredsstillende behandling.

Behandlinger på VET Gruppens dyreklinikker

Vi kan tilbyde regelmæssige sundhedstjek og vaccinationer, medicinske udredninger og behandlinger, tandpleje samt kirurgiske indgreb. Dit kæledyr kan på VET Gruppens dyreklinikker således få alt fra almindelige behandlinger til mere komplicerede udredninger og indgreb, og du kan dermed glæde dig over at have en dyrlæge tæt på Farum med behandlinger, der favner bredt.

Vi er desuden en dyrlæge ikke langt fra Farum med døgnvagt alle ugens syv dage – således er der altid hjælp at hente!

Kontakt din dyrlæge nær Farum

Har du interesse i at få VET Gruppen som din dyrlæge tæt på Farum, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du finder Valby Dyreklinik på Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og klinikken kan kontaktes på tlf. og på info@valbydyreklinik.dk.

Birkerød Dyreklinik er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød, og denne klinik kan kontaktes telefonisk eller på info@birkeroeddyreklinik.dk.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i en af vores klinikker!

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81