Dyrlæge Fredensborg

Hunden har ry for at være menneskets bedste ven, men hos VET Gruppen ved vi, at også en lang række andre kæledyr står mange dyreejers hjerter nære.

Derfor er VET Gruppen en dyrlæge nær Fredensborg for dig, som vil give dit kæledyr de bedste betingelser for et langt og sundt liv samt gode behandlingsmuligheder.

Hvad enten du har en hund, kat, kanin eller gnaver, tilbyder vi således at være din dyrlæge ikke langt fra Fredensborg.

Hvem er vi?

VET Gruppen er fællesbetegnelsen for to fællesejede dyreklinikker – Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik.

På alle tre klinikker vil du og dit kæledyr blive mødt af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, som alle arbejder tæt sammen om undersøgelse og behandling. Men det er ikke kun internt på klinikkerne, at samarbejdet er i top. En af de helt store fordele ved at have tre klinikker samlet under samme navn er nemlig, at dette giver gode muligheder for sparring på tværs af klinikkerne, således at dit kæledyr får netop den behandling, det har brug for.

På denne måde giver vores tre klinikker dig ikke alene mulighed for frit at vælge, hvilken af de tre, du ønsker at benytte som din dyrlæge i nærheden af Fredensborg, men det giver dig også mulighed for at få en dyrlæge med et væld af spidskompetencer.

Vores behandlinger

Tandbehandling, vaccination, ID-mærkning, kastration og sterilisation er nogle blandt mange af de behandlinger, vi tilbyder. I forbindelse med neutralisering og andre kirurgiske indgreb tilbyder vi at benytte os af laserterapi og laserkirurgi, hvilket på mange måder er med til hurtigt at få dit kæledyr tilbage i topform.

Vores behandlinger spænder således bredt, og fælles for alle behandlinger er, at de udføres med øje for dit kæledyrs tryghed og velbefindende.

Find os på vores tre klinikker

Med vores tre klinikker placeret i København og Nordsjælland er vi en dyrlæge nær Fredensborg, du let kan komme til, når dit kæledyr har behov for professionel dyrlægehjælp.

Du finder Valby Dyreklinik på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og klinikken kan kontaktes på telefon og på info@valbydyreklinik.dk.

Ønsker du at kontakte Birkerød Dyreklinik, kan du gøre dette ved at komme til klinikken på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød, ringe på telefon eller skrive en mail til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Du er velkommen til at kontakte lige den klinik, du kunne tænke dig, der skal danne rammen om behandling, og uanset hvilken du vælger, kan du se frem til behandling af en dyrlæge nær Fredensborg, som har dit kæledyrs sundhed i centrum.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81