Dyrlæge Frederiksværk

Velkommen til VET Gruppen – din dyrlæge tæt på Frederiksværk

VET Gruppen er Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik samlet under ét og samme navn. Således er vi to fællesejede dyreklinikker, der arbejder tæt sammen om at sikre dit kæledyrs sundhed.

Vi er en dyrlæge i nærheden af Frederiksværk for dig, som lægger vægt på, at en professionel tilgang går hånd i hånd med omsorgsfuld behandling.

del i fordelene

Fordelene ved at benytte dig af VET Gruppen som din dyrlæge nær Frederiksværk er mange.

Først og fremmest har det den fordel, at vores viden om dyr og dyrs sundhed er stor. Med en lang række dyrlæger med forskellige specialeområder, erfarne veterinærsygeplejersker og ihærdige medhjælpere er vi nemlig kompetente inden for dyrlægefaget, hvorfor vi kan tilbyde dig en dyrlæge tæt på Frederiksværk med et solidt fagligt grundlag.

For det andet bidrager vores tre klinikker til, at vi råder over gode faciliteter og moderne udstyr. Vi har blandt andet operationsstuer, indlæggelsesfaciliteter, røntgenudstyr og egne laboratorier, og på denne måde får du hos os altså alt, hvad du har brug for i en dyrlæge nær Frederiksværk.

Sidst men ikke mindst betyder vores størrelse, at vi på de tre klinikker gennem årene har hjulpet og behandlet et stort antal dyr. Af denne grund har vi masser af erfaring med os i bagagen, hvilket giver os det bedste udgangspunkt for også at behandle dit kæledyr.

En bred vifte af behandlinger

Da vi i VET Gruppen arbejder tæt sammen på tværs af vores tre klinikker, råder vi ikke alene over gode faciliteter og udstyr, men vi er tilmed i stand til at tilbyde en bred vifte af behandlinger.

Som dyrlæge ikke langt fra Frederiksværk kan vi derfor tilbyde regelmæssige sundhedstjek, vaccinationer, tandpleje og medicinske udredninger og behandlinger.

Vi tilbyder desuden kirurgiske indgreb i form af laserkirurgi, og for at hjælpe helingen på vej samt for blandt andet at lindre kroniske smerter ynder vi at benytte os af laserterapi.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke fordele der er ved at benytte dig af en dyrlæge tæt på Frederiksværk, er du velkommen til at kontakte VET Gruppen.

Valby Dyreklinik kan besøges på Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og kan kontaktes telefonisk og på mail på info@valbydyreklinik.dk..

Birkerød Dyreklinik er beliggende på adressen Hovedgaden 25, 3460 Birkerød

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81