Dyrlæge Helsinge

Velkommen til VET Gruppen – tre fællesejede dyreklinikker beliggende i København og Nordsjælland.

Vi er to klinikker, nemlig Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik, som alle er kendetegnede ved høj professionalisme og en bred vifte af behandlingsmuligheder. Du kan altså med fordel benytte os som din dyrlæge ikke langt fra Helsinge.

Da vi er fordelte på to forskellige adresser, befinder du dig aldrig langt fra en dyrlæge nær Helsinge, og hvis du sætter pris på hurtigt at kunne tage dit kæledyr til dyrlæge – hvad enten der er tale om akutte problemer eller planlagte dyrlægebesøg – er VET Gruppen således et oplagt valg for dig.

Et stærkt team af fagfolk

Dyrs velbefindende er alfa og omega for VET Gruppen. Alle dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere yder derfor altid deres ypperste for på denne måde at give dyr den absolut bedste behandling. Vi er desuden en dyrlæge nær Helsinge, hvor en høj faglighed og professionel men omsorgsfuld tilgang danner grundlag for enhver behandling.

Vi tilbyder såvel forebyggende sundhedsbehandling som traditionelle dyrlægebehandlinger og kirurgiske indgreb, og vores liste af behandlingsmuligheder spænder derfor fra vaccination og ID-mærkning til tandbehandlinger og neutralisering.

Du kan med os som dyrlæge i nærheden af Helsinge derfor se frem til at blive mødt af et stærkt team af fagfolk, som arbejder tæt sammen om at sikre ethvert dyrs sundhed. Dette gælder uanset, hvilken af vores tre klinikker, du vælger at benytte dig af, idet vi i høj grad benytter os af hinandens specialeområder på tværs af klinikkerne – du er altså sikret en dyrlæge tæt på Helsinge med fagligheden i top.

Kontakt os

Kunne du tænke dig en professionel dyrlæge tæt på Helsinge, er du velkommen til at kontakte VET Gruppen i en af vores klinikker.

Valby Dyreklinik er beliggende på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Du kan kontakte denne klinik telefonisk eller ved at sende en mail til info@valbydyreklinik.dk.

Er Birkerød Dyreklinik et mere oplagt valg for dig, som søger en dyrlæge nær Helsinge, finder du denne klinik på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Her kan du ringe eller skrive en mail til indo@birkeroeddyreklinik.dk

Vi glæder os til at møde dig og dit kæledyr!

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81