Dyrlæge Hillerød

Ikke langt fra Hillerød finder du Birkerød Dyreklinik, den sidste nye tilføjelse til Vet-gruppens tre klinikker på Nordsjælland. Hos os er kvaliteten og kærligheden til dyrene i højsædet, og med vores moderne faciliteter og omsorgsfulde tilgang er vi i stand til at behandle alle tænkelige gener og smerter. Kontakt os i dag på telefon 36 30 10 30 for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og dit kæledyr.Katte

Hvad tilbyder vi?

Som professionel dyrlæge ikke langt fra Hillerød tilbyder vi hos Birkerød Dyreklinik først og fremmest en lang række grundlæggende behandlinger af kæledyr. Vaccination og kastration/sterilisation af hund, kat, kaniner og gnavere foretages efter effektive og moderne teknikker, der sikrer dyrets velbefindende, så det hurtigst muligt er tilbage i topform. Derudover tilbyder vi også mere avancerede behandlinger, som fx tandbehandling og laserterapi-behandling med moderne udstyr.

Hvis dit kæledyr endnu ikke er ID-mærket, kan vi hos Birkerød Dyreklinik foretage øretatovering og chipning af dyret. For hunde er det et lovmæssigt krav, at de er mærkede og registrerede, inden de når en alder af otte uger. Når først du har fået din hund chippet, vil den altid kunne læses, og chipning er et hurtigt og relativt smertefrit indgreb. På trods af at der for katte ikke er lovmæssige krav om mærkning og registrering, kan det i tilfælde af forsvinden være en god idé at have registreret sin kat – enten med chipning eller øretatovering.

Udover kirurgiske indgreb og behandlinger, tilbyder vi også råd og vejledning til pasning og pleje af dit kæledyr. Er du fx i tvivl om hvilken type foder, der er bedst for dit kæledyr, tilbyder vi fodervejledning til alt fra kaniner til krybdyr.

Alle vores behandlinger udføres af Birkerød Dyrekliniks dygtige team af fagfolk, som tæller både dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere. Fælles for os alle er vores kærlighed til dyrene, og vi glæder os til at møde dig og dit kæledyr.

Anmeldelser

Vi har rigtig mange glade kunder. Læs nogle af deres udtalelser her

Valby Dyreklinik

Har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Kontakt din professionelle dyrlæge nær Hillerød

1Hvis du søger en på én gang dygtig og omsorgsfuld dyrlæge i nærheden af Hillerød, står vi hos Birkerød Dyreklinik klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på tlf.: 36 30 10 30, her på vores hjemmeside eller ved at møde op i vores klinik. Vi har adresse på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød og har åbent alle hverdage: Mandag kl. 8-17, tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-17 og onsdag kl. 9-19.

Kommer du fra Hillerød station kan du tage A-toget mod Solrød Strand station og stå af på Birkerød station, hvorfra du let finder vores klinik.

Åbningstider

Mandag: 08.00 -17.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 -17.00
Onsdag: 09.00 -19.00

Har dit kæledyr brug for at blive tilset af en dyrlæge uden for klinikkens almindelige åbningstider, kan der ved akut sygdom rettes henvendelse til døgnvagten på tlf.: 36 30 10 30. Konsultationer uden for almindelig åbningstid foregår i Vet-gruppens afdeling i Valby.

Udover professionel håndtering af akut opstået sygdom og rådgivning om foder, kan vi også være behjælpelige i forbindelse med almindelige sundhedstjek og forhold omkring udenlandsferie med dyr. Vi glæder os til at møde dig og dit kæledyr i vores klinik nær Hillerød.

BIRKERØD DYREKLINIK
Hovedgaden 25
Birkerød
3460

Tlf: 36 30 10 30
Email: info@birkeroed.dk

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81