Dyrlæge Hørsholm

Hos Birkerød Dyreklinik, blot en kort køretur fra Hørsholm, ved vi hvor stor en glæde kæledyr kaVetComfortingDogn skabe. Et kæledyr er et højtelsket medlem af familien, og derfor er det også vigtigt at have en kompetent dyrlæge, som kan træde til, hvis der skulle opstå et behov for professionel assistance eller behandling. Hos Birkerød Dyreklinik er dyrenes velfærd i centrum, kontakt os i dag på telefon 36 30 10 30 for mere information om hvad vi kan gøre for dig og dit kæledyr.

Hos os er alle kæledyr velkomne

I Birkerød, ikke langt fra Hørsholm, finder du Birkerød Dyreklinik, som huser dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, som alle har det til fælles, at de har en stor interesse og passion for dyr og deres velbefindende.

Med tryghed og faglighed i centrum behandler vi hos Birkerød Dyreklinik alle typer af kæledyr – store som små, unge som gamle. For altid at kunne udføre et fagligt godt stykke arbejde er vi hos Birkerød Dyreklinik et team af medarbejdere, som konstant holder os opdaterede om ny viden og forskning, samt sørger for at efteruddanne os inden for vores felt. På denne måde er du altid sikret en tidssvarende og kompetent behandling i vores klinik nær Hørsholm.

Behandling og rådgivning nær Hørsholm

Hos Birkerød Dyreklinik udfører vi en lang række grundlæggende behandlinger, som fx sundhedstjek, ID-mærkning, vaccination og neutralisering i form af enten kastration eller sterilisation. Desuden tilbyder vi forskellige tandbehandlinger for hunde, katte, kaniner og gnavere.

Kattekilling udenforUdover at udføre behandlinger, rådgiver vi også glædeligt om blandt andet køb af foder, indtag af medicin, kirurgiske indgreb og de specifikke regler der gælder, hvis du ønsker at tage dit kæledyr med på ferie. Du er altid velkommen til rette henvendelse til klinikken, hvis du har brug for rådgivning eller afklaring omkring dit kæledyrs helbred og velbefindende.

Som dyreklinik har vi altid dyret i centrum. Derfor tilbyder Birkerød Dyreklinik helt ekstraordinært at sende en dyrlæge ud til et privat hjem, hvis det vurderes, at det pågældende dyr ikke bør flyttes. Hos os har du altså mulighed for hjemmekonsultation i dit hjem i eller omkring Hørsholm.

Læs vores anmeldelser

Læs vores anmeldelser her

Valby Dyreklinik

Har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Kontakt os – Dyrlæge nær Hørsholm

Birkerød Dyreklinik er beliggende centralt i Birkerød, på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød, hvorfor det er nemt at komme til og fra vores klinik. Kommer du fra Hørsholm Midtpunkt kan du fx tage bus 500S mod Ørestad station, stå af på Birkerød station og derfra gå til vores klinik hovedgaden.

Åbningstider

Mandag: 08.00 -17.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 -17.00
Onsdag: 09.00 -19.00

Husk på at vi også har døgnåbent i weekenden.

Klinikken er åben mandag kl. 8-17, tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-17 og onsdag kl. 9-19.

Uden for almindelig åbningstid og ved akut sygdom kan du kontakte Vet-gruppens akutafdeling i Valby. Vores døgnvagt kan kontaktes på tlf. 36 30 10 30.

BIRKERØD DYREKLINIK
Hovedgaden 25
Birkerød
3460

Tlf: 36 30 10 30
Email: info@birkeroed.dk

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81