Dyrlæge Humlebæk

Er du på jagt efter en dyrlæge nær Humlebæk med fagligheden i top? Og lægger du samtidig vægt på tryg og skånsom behandling? Så er VET Gruppen den helt rette dyrlæge tæt på Humlebæk for dig og dit kæledyr.

Hvem er vi?

Vi er tre fællesejede dyreklinikker, nemlig Valby Dyreklinik, Hjørnegårdens Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik, som, under det fælles navn VET Gruppen, arbejder sammen om udredning og behandling af dyr i København og Nordsjælland.

På alle tre dyreklinikker er vi erfarne dyrlæger og dygtige veterinærsygeplejesker, der varetager behandlingen af dit kæledyr, og i kombination med vores alsidige medhjælpere, er vi et stærkt team af fagfolk, som arbejder tæt sammen om at sikre dyrs sundhed.

Vores behandlinger

Vi er en dyrlæge ikke langt fra Humlebæk, som behandler hunde, katte, kaniner og gnavere. Vi ønsker at hjælpe så stort et antal dyr og disses ejere som muligt, og derfor spænder vores behandlingsmuligheder bredt.

Blandt vores behandlinger finder du:

Langt de fleste af vores behandlinger udføres på alle tre dyreklinikker – dog foregår vores behandling med laserkirurgi på Valby Dyreklinik.

Vi tilbyder desuden hjemmekonsultation i tilfælde, hvor behandling i hjemmet er mere fordelagtigt end behandling i en dyreklinik. På denne måde kan der opnås ro omkring dyret, og dyret slipper for unødige belastninger, hvilket kan være afgørende for dets fremtidige sundhed.

Hvis uheldet skulle være ude, eller dit kæledyr er godt oppe i årene, tilbyder vi også aflivning. Aflivning er for de fleste forbundet med mange følelser, og derfor lægger vi som erfaren dyrlæge tæt på Humlebæk også vægt på, hvad der tjener dyret bedst.

Du finder os på følgende adresser

Kunne du tænke dig at benytte dig af VET Gruppen som din dyrlæge ikke langt fra Humlebæk? Så står vi klar til at byde dig velkommen i en af vores tre dyreklinikker, som du finder på følgende adresser:

Valby Dyreklinik: Vigerslevvej 132, 2500 Valby – kan kontaktes på info@valbydyreklinik.dk

Birkerød Dyreklinik: Hovedgaden 25, 3460 Birkerød – kan kontaktes på indo@birkeroeddyreklinik.dk

Vi kan også kontaktes på vores fælles telefonnummer, som også er det nummer, du skal ringe til, hvis du har brug for akut dyrlægehjælp uden for normale åbningstider.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dit kæledyr!

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81