Dyrlæge Lyngby

Leder du efter en dygtig dyrlæge ikke langt fra Lyngby? Så er du kommet til det helt rette sted.

VET Gruppen er en dyrlæge nær Lyngby med to fællesejede dyreklinikker – Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik – og hos os er der derfor rig mulighed for dyrlægebehandling i København og Nordsjælland.

Personlig kundepleje

Dit kæledyr tilbringer det meste af sin tid i dit hjem, og dette er derfor det sted, hvor det føler sig mest trygt. Tryghed betyder meget for et dyrs velbefindende, men ikke desto mindre kan det indimellem være nødvendigt, at bryde denne hjemlige tryghed – eksempelvis når dyret skal til dyrlæge.

For at give dit kæledyr en god oplevelse, når det kommer til os, lægger vi særlig stor vægt på personlig behandling. Ved at give os god tid til den enkelte konsultation og ikke mindst ved at skabe en rolig atmosfære sørger vi for, at kæledyret falder til ro, inden vi påbegynder behandling. Dette gør sig gældende i alle tre dyreklinikker, og med os som din dyrlæge i nærheden af Lyngby, kan du således trygt tage dit kæledyr ud af de vante rammer.

Hvad tilbyder vi?

Når trygheden er etableret, kan vi påbegynde vores behandling af dit kæledyr. Af behandlinger tilbyder vi alt fra sundhedsforebyggende behandlinger såsom tandbehandling og vaccination til kirurgiske indgreb i form af blandt andet kastration og sterilisation.

I forbindelse med kirurgiske indgreb tilbyder vi laserkirurgi i vores klinik i Valby. Sammenlignet med almindelig kirurgi er laserkirurgi skånsom, idet laserstrålen på sikker og effektiv vis minimerer smerter, hævelser og blødninger. På denne måde kan dit kæledyr hurtigt komme tilbage på benene igen!

Kontakt VET Gruppen allerede i dag

Med VET Gruppen får du således en dyrlæge, der ikke alene prioriterer tryghed højt, men som også lægger vægt på at tilbyde nye og effektive behandlingsmetoder – til glæde og gavn for både dig og dit kæledyr.

Lyder vi som en dyrlæge tæt på Lyngby for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Valby Dyreklinik ligger på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og du kan kontakte klinikken telefonisk eller på mail til info@valbydyreklinik.dk.

Du kan også kontakte Birkerød Dyreklinik, som ligger på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød ved at ringe eller skrive en mail til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Vi ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen i vores klinikker!

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81