Dyrlæge nær Hvidovre

Valby Dyreklinik er beliggende i Valby kun en kort køretur fra Hvidovre. Hos os får du en kompetent og omsorgsfuld dyrlæge, som har dig og dit kæledyr i centrum. Vores erfarne og kompetente dyrlæger tager sig god tid til at give dit kæledyr en omsorgsfuld og professionel behandling.

Så hvis du bor i Hvidovre, og du gerne vil i kontakt med en erfaren og passioneret dyrlæge, er Valby Dyreklinik et godt valg. Du kan hurtigt og nemt komme til os fra Hvidovre, Rødovre, Vanløse, Frederiksberg og andre områder i København. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tidsbestilling eller uddybende viden om vores behandlinger.

BehandlingerDyrlæge hvidovre facade

Hos Valby Dyreklinik udfører vi en række almindelige behandlinger af katte, hunde, gnavere og andre kæledyr.

Vi kan for eksempel give dit kæledyr et sundhedstjek, en vaccination, en medicinsk udredning, og vi kan også udføre diverse behandlinger af dit kæledyr. Herudover kan vi tilbyde tandpleje og kirurgiske indgreb. Hos os kan du derfor få alle de almindelige behandlinger, som dit kæledyr kan have brug for.

Vi tilbyder nu også som de eneste på Sjælland at operere dit kæledyr ved hjælp af laserkirurgi. Det er en lang mere skånsom og effektfuld behandlingsform end et almindeligt kirurgisk indgreb, og der er derfor mange fordele forbundet med laserkirurgi frem for almindelig kirurgi.

Moderne klinik

Vores klinik nær Hvidovre har en behagelig og venlig atmosfære, og alle dyrlæger hos os arbejder ud fra et mantra om at tage os god tid til den enkelte af vores kunder.

Vi har en reception, et venteværelse, to dyrlæge hvidovre - patientkonsultationsrum, et operationsrum og et mindre salgsområde, hvor vi sælger udvalgte foderprodukter af høj kvalitet til både hund, kat og gnavere, og vi sælger også en række forskellige plejeartikler til dyr.

Hjemmebesøg af dyrlæge

Hos Valby Dyreklinik kommer en af vores erfarne dyrlæger også meget gerne hjem til dig i Hvidovre, Rødovre eller andre omkringliggende områder. Vi tilbyder hjemmebesøg, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ud til os i de tilfælde, hvor det ville være vanskeligt. Det kan være, hvis dit kæledyr er meget sygt, og derfor ikke skal ud på transport. Vi tilbyder hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet og omegn.

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Kontakt os – Dyrlæge nær Hvidovre

Du er altid velkommen til at kontakte Valby Dyreklinik, hvis du gerne vil lave en tidbestilling eller du ønsker en uforpligtende snak. Hos os får du en kompetent dyrlæge, som er nem at komme til fra områder som Hvidovre.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
Valby
2500

Tlf: 36 30 10 30
Email: info@valbydyreklinik.dk

Her er en rutevejledning

Åbningstider

Mandag–fredag: 08.30 -18.00

Vil du gerne lære mere om os? Så læs mere her

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81