Dyrlæge nær Vanløse

Hvis du søger en professionel og omsorgsfuld dyrlæge i nærheden af Vanløse, er Valby Dyreklinik et sikkert valg. Valby Dyreklinik ligger kun en kort køretur fra Vanløse, og her får du en dyrlæge, som tager sig god tid til dig og dit kæledyr.dyrlæge vanløse - facade

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål, information eller andet. Ring til os eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi tilbyder

Hos Valby Dyreklinik nær Vanløse kan vi tilbyde en række af behandlinger og forebyggende pleje af kæledyr såsom katte, hunde og gnavere. Vi kan foretage sundhedstjek, vaccinationer, medicinske udredninger og diverse behandlinger af dit kæledyr, og vi kan også varetage dit kæledyrs tandpleje. Hvis dit kæledyr har brug for at blive opereret kan vi også udføre kirurgiske indgreb. Vi kan som noget nyt tilbyde laserkirurgi, så dit kæledyr får så skånsom og effektfuld behandling som muligt.

Om Valby Dyreklinik

På Valby Dyreklinik nær Vanløse får du en grundig og erfaren dyrlæge, som arbejder passioneret for at give dyr den bedst mulige behandling. Vi sørger for at sætte nogle trygge og rolige rammer for vores behandlinger gennem vores omgivelser og måde at håndtere dit kæledyr på. Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig, og vi gør vores bedste for at skabe en behagelig og rolig atmosfære på klinikken, så dit kæledyr og du kan slappe af og føle jer tilpas.

Alle dyrlæger hos os har en lang erfaring og stor viden om at behandle kæledyr, og vi har de rette kompetencer til at give dit kæledyr en behandling af høj kvalitet. Det er vigtigt for os at holde os opdateret og ajourført på vores område, så vi hele tiden kan tilbyde den bedste behandling. Derfor sørger vi for at søge viden og videndele om alt hvad der rører sig inden for pleje og behandling af kæledyr.dyrlæge vanløse - killing

Vi tager os god tid til vores behandlinger, hvor vi også altid har tiden til at informere dig og besvare de spørgsmål, du eventuelt måtte have. Du kan derfor føle dig tryg ved at komme til os med dit kæledyr. Det er vores mål at gøre besøget hos os til så god en oplevelse som muligt for både dig og dit kæledyr.

Hvis du bor i Vanløse eller andre nærliggende områder, og du har brug for en kompetent og omsorgsfuld dyrlæge, er Valby Dyreklinik derfor et trygt valg.

Moderne klinik

Valby Dyreklinik er en moderne dyreklinik med en god atmosfære og nogle gode faciliteter. Vi har en reception, et venteværelse, to konsultationsrum, et operationsrum og et mindre salgsområde, hvor vi sælger udvalgte foderprodukter af høj kvalitet til både hund, kat og gnavere. Vi har også en lang række forskellige plejeartikler til dyr.

Anmeldelser

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Hjemmekonsultationer

Hos Valby Dyreklinik tilbyder vi hjemmekonsultation, hvor en dyrlæge kommer til dit hjem og behandler eller undersøger dit kæledyr i vante, trygge og rolige omgivelser. Det kan være en stor fordel hvis dit kæledyr for eksempel er meget syg og dårlig, og derfor ikke har godt af at blive taget ud på turen til vores klinik.

Kontakt os

Hvis du har et kæledyr, som har brug for at blive set af en dyrlæge, er Valby Dyreklinik et oplagt valg. Vi er nemme at komme til fra både Vanløse, Rødovre, Frederiksberg og andre omkringliggende områder. Så hvis du har et kæledyr, som har brug for en dyrlæge, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Hos Valby Dyreklinik har vi desuden døgnvagt, så du kan få tilset dit kæledyr på alle tider af døgnet. Hvis der opstår et akut behov for en dyrlæge, står vi klar til at hjælpe 24 timer i døgnet.

Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon 70 88 46 01 ved akut opståede problemer.

Rutevejledning til Dyrlæge nær Vanløse

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
Valby
2500

Tlf: 36 30 10 30
Email: info@valbydyreklinik.dk

Åbningstider

Mandag–fredag: 08.30 -18.00

Vi har også en Google+ profil, som du du se her

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81