Dyrlæge Nivå

Bor du i eller omkring Nivå? Og har du et kæledyr i dit hjem? Så er der god grund til at have en dyrlæge nær Nivå, som kan rådgive dig samt behandle dit kæledyr.

VET Gruppen er netop en dyrlæge ikke langt fra Nivå, som har alt det, du har behov for i en dyrlæge. Vi er to fællesejede klinikker beliggende i Valby og Birkerød, og vi er således en dyrlæge nær Nivå, hvor der er gode muligheder for behandling, og hvor hjælpen altid er inden for rækkevidde.

Hvem er vi?

De to klinikker, som går under fællesnavnet VET Gruppen, er Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik. På begge dyreklinikker arbejder dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere sammen om at udrede og behandle alt fra katte og hunde til kaniner og gnavere. Men det er ikke kun intern, at samarbejdet er i top. På tværs af vores tre klinikker er samarbejde nemlig ligeledes et nøgleord – og dette kommer dig og dit kæledyr til gode.

Vores høje grad af samarbejde sikrer nemlig ikke alene en høj faglighed, men det bidrager også til, at vi kan tilbyde en lang række af både almindelige samt mere komplicerede behandlinger. Disse kan du læse mere om neden for.

Forebyggende sundhedstjek og medicinske og kirurgiske behandlinger

I VET Gruppen lægger vi vægt på, at du som dyreejer skal kunne få alt, hvad du behøver, i en og samme dyrlæge nær Nivå. Derfor tilbyder vi regelmæssige og forebyggende sundhedstjek, medicinsk udredning og behandling samt kirurgiske indgreb.

Mere specifik tilbyder vi blandt andet:

I forbindelse med kirurgiske indgreb tilbyder vi laserkirurgi, hvilket er en særlig fordelagtig metode til at minimere gener ved operation.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at gøre det bedste for at sikre dit kæledyrs sundhed? Så er du velkommen til at kontakte os – vi står klar til at være din dyrlæge ikke langt fra Nivå.

Du finder Valby Dyreklinik på Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Vil du kontakte denne klinik, kan det gøres på tlf. eller på info@valbydyreklinik.dk.

Er Birkerød Dyreklinik mere fordelagtig for dig, finder du denne på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Denne klinik kan kontaktes telefonisk eller via mail til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81