Dyrlæge Slangerup

Velkommen til VET Gruppen – din dyrlæge ikke langt fra Slangerup

I VET Gruppen er vi to dyreklinikker, nemlig Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik, som under det fælles navn arbejder for at sikre dyrs sundhed.

Vi er således to fællesejede klinikker, og med vores placeringer i København og Nordsjælland er vi en dyrlæge tæt på Slangerup.

Høj faglighed og moderne dyreklinikker

Når du vælger at benytte VET Gruppen som din dyrlæge nær Slangerup, kan du vide dig sikker på, at dit kæledyr får den absolut bedste behandling. Fælles for begge dyreklinikker er det nemlig, at vi ene og alene er kompetente fagfolk, som med skarp faglig viden udreder og behandler kæledyr. Alle vores dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere er således kompetente medarbejdere, som brænder for at gøre en forskel for dyr og disses ejere.

Udover at være kendetegnede ved en høj faglighed, er alle vores tre klinikker desuden moderniseret og optimeret. Dette betyder, at vi blandt andet råder over operationsstuer, indlæggelsesfaciliteter og egne laboratorier. Vi har moderne udstyr til laserterapi, laserkirurgi og ultralydsscanning, og derudover har vi også tandplejeudstyr og mulighed for at tage tandrøntgen.

Hvad kan vi tilbyde?

Kombinationen af høj faglig kunnen, gode faciliteter samt det moderne udstyr gør det muligt for os at tilbyde en lang række af behandlinger.

Først og fremmest tilbyder vi almindelige medicinske udredninger og behandlinger. Mange dyr kan på et eller flere tidspunkter få behov for medicin for at komme over eksempelvis infektioner eller smerter, og dette tilbyder vi således at være behjælpelige med.

Blandt vores behandlinger er også kirurgiske indgreb, som spænder bredt fra kastration og sterilisation til brækkede ben og øjenlidelser.

Som dyrlæge i nærheden af Slangerup tilbyder vi naturligvis også vaccination, ID-mærkning og sundhedstjek, hvoraf sidstnævnte kan være fordelagtigt regelmæssigt at få foretaget.

Kontakt VET Gruppen

Hvis du kunne tænke dig at have VET Gruppen som din dyrlæge ikke langt fra Slangerup, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre til vores fælles telefonummer eller til vores mails:

Valby Dyreklinik ligger på Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Denne klinik kan kontaktes på info@valbydyreklinik.dk

Kunne du tænke dig at kontakte Birkerød Dyreklinik, som er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød, kan du gøre dette til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr!

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81