Erfaren dyrlæge med søndagsåbent

Sygdomme og akutte skader indtræffer ikke altid indenfor normal åbningstid. De kan lige så vel ramme dit kæledyr en søndag som en onsdag.

Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at få dyrlægehjælp uden for normal åbningstid, hvis du vælger at komme hos VET Gruppen.

VET Gruppen er en dyrlæge med søndagsåbent, dog kun efter telefonisk aftale, hvilket betyder, at du og dit kæledyr til enhver tid kan søge hjælp hos os.

VET Gruppens personalegruppe består af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende, der alle arbejder sammen som én gruppe, trods det vi er fordelt på tre dyreklinikker. Dette bringer mange fordele med sig. Først og fremmest har vi mange sparringspartnere, hvilket højner vores faglige niveau.

Fleksible åbningstider og gode behandlinger

Har du et kæledyr i huset, er det derfor altid rart at vide, hvor du kan henvende dig, hvis dit kæledyr bliver akut syg.

Med vores vagtordning kan klinikken f.eks. tilbyde søndagsåbent efter telefonisk aftale med vores vagthavende dyrlæge. Hos os kan dit kæledyr komme til konsultation døgnet rundt.

I alle tre klinikker tilbyder vi en bred vifte af medicinske behandlinger og kirurgiske indgreb. Desuden har hver klinik eget laboratorium, som gør det muligt for os, at analysere langt de fleste blod- og urinprøver indenfor ganske kort tid.

Dét synes vi, er behandling på dyrenes præmisser!

Få en dyrlæge med søndagsåbent – kontakt os i dag

Har du lyst til at få del i fordelene ved at have en dyrlæge med mulighed for søndagsåbent, er du og dit kæledyr velkommen hos VET Gruppen.

På vores klinik i Valby finder du VET Gruppens døgnvagt, og det er således her, at vi tilbyder behandling om søndagen.

Valby Dyreklinik har adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby.

Ønsker du at benytte dig af vores dyrlæge med søndagsåbent, skal du ved akut sygdom rette henvendelse til Valby Dyreklinik.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81