Dyrlæge tæt på Avedøre

Valby Dyreklinik er en dyrlægeklinik ganske tæt på Avedøre og Hvidovre. Vi er et team af dygtige og omsorgsfulde dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der lægger stor vægt på at behandle kæledyr i rolige rammer, hvor de kan føle sig trygge. Vi elsker dyr, og det skinner igennem i klinikkens atmosfære og vores behandlinger. Vi bestræber os altid på, at du som kæledyrsejer mærker, at dit dyr er i gode hænder hos os.

Bred vifte af behandlinger

Vores behandlinger omfatter alt fra almindeligt sundhedstjek, tandpleje, vaccination og kastration/sterilisation til mere komplicerede operationer og medicinske udredninger. Vores speciale er behandling af katte, hunde, kaniner og andre gnavere, og som de eneste på Sjælland tilbyder vi også laserkirurgi i forbindelse med operationer. Vi er omhyggelige med at vejlede dig og svare på spørgsmål i forbindelse med undersøgelser og behandlinger, så du kan føle dig tryg ved at aflevere dit kæledyr hos os. Vi ved,  det er et familiemedlem du kommer med, og derfor er det vigtigt for os, at du og dit kæledyr kan føle jer godt tilpas i vores klinik.

Moderne klinik med afslappet atmosfære

Vores dyrlægeklinik ligger tæt på Avedøre og er indrettet efter princippet om, at der skal være en venlig og rar atmosfære. Når dit kæledyr bliver skadet eller ramt af sygdom, er det ofte en utryg situation for jer begge. Derfor tilbyder vi en rolig stemning i vores venteværelse såvel som i konsultationsrummet, så dit kæledyr ikke bliver udsat for yderligere stress og ubehag i en situation, hvor det er dårligt eller har ondt.

Dyreklinikken er moderne indrettet med reception, venteværelse og fire konsultationsrum, så du kun i sjældne tilfælde skal vente i længere tid for at få dit kæledyr tilset. Derudover har vi et stort forberedelsesrum samt to operationsstuer såvel som eget laboratorium, så vi selv kan analysere blod- og urinprøver. I vores salgsområde ved receptionen har du mulighed for at købe ernæringsrigtigt foder og særligt udvalgte plejeprodukter til dit dyr.

Kompetent dyrlægebehandling nær Avedøre

Bor du i Hvidovre eller Avedøre, er vores dyreklinik kun en kort køretur væk, og du kan nemt bestille tid til behandling over telefonen eller komme i kontakt med os via vores hjemmeside. Vi har åbent mandag til fredag, men af og til er uheldet ude, og har dit kæledyr akut brug for behandling uden for vores almindelige åbningstid, som er fra 8.30 til 18.00 alle hverdage. I disse tilfælde kan du altid bestille tid til akut behandling ved at ringe til vores døgnvagt på 36 30 10 30.

Læs hvad vores kunder siger

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Rutevejledning og rejseplan til Valby Dyreklinik

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81