Dyrlæge tæt på Ballerup

Kun det bedste er godt nok til dit kæledyr. Derfor tilbyder VET Gruppen dyrlægebehandlinger med fokus på faglig dygtighed og god service i rare omgivelser, hvor både du og dit kæledyr kan føle jer trygge.

VET Gruppen består af tre fællesejede dyreklinikker, der sammen tilbyder professionel dyrlægebehandling i trygge rammer. Vi har klinik i både Kastrup, Birkerød og Valby, så uanset om du søger en dyrlæge nær Ballerup, Nørrebro eller i Storkøbenhavn, kan du finde en klinik tæt på dig. Vi varetager behandlingen af dit kæledyr, uanset om du har hund, kat, hamster, kanin, krybdyr eller fugle. Vi udfører alt fra årligt sundhedstjek og vaccination til tandpleje, kastration/sterilisation samt mere specielle operationer indenfor f.eks. ortopædi. Som de eneste klinikker på Sjælland tilbyder vi endda laserkirurgi i forbindelse med operationer, hvilket i mange tilfælde er en langt mere sikker og skånsom form for kirurgi.

Rolig atmosfære i behagelige rammer

Vi driver dyrlægeklinik, fordi vi elsker dyr. Det viser vi i forbindelse med vores behandlinger, da vi går højt op i, at dyrene føler sig så trygge og godt tilpas som muligt. Som ejer er det nemt at bekymre sig for sit kæledyr. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at tage dit kæledyr med hen på klinikken. Vi går op i at have en venlig og rolig atmosfære på klinikken. Ofte er der kæledyr, som har det svært med at komme til dyrlægen, fordi de ikke føler sig trygge i uvante omgivelser. Derfor gør vi meget ud af at skabe ro omkring dyret og få det til at slappe af, når vi undersøger og behandler det. Du er desuden altid velkommen til at stille spørgsmål før, under og efter behandlingen og vi bestræber os altid på at informere dig om, hvad dyret fejler og hvordan vi kan behandle det.

Vores kunder siger

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Valby Dyreklinik – din dyrlægeklinik nær Ballerup

Her kan du læse mere om vores behandlinger og tilbud, og har du spørgsmål eller ønsker du at bruge os som dyrlæge, kan du nemt kontakte os her – vi vender hurtigt tilbage. Vores tre klinikker er placeret nær offentlig transport, og søger du en dyrlæge tæt på Ballerup, kan du blot tage toget til Hvidovre eller Danshøj Station, der ligger tæt på vores klinik i Valby.

Har du akut brug for en dyrlæge nær Ballerup, kan du altid tage dit kæledyr med til vores klinik i Valby, hvor vi, efter aftale, tilbyder behandling af dit kæledyr døgnet rundt, hvis uheldet er ude. Ring blot på 36 30 10 30, men vær opmærksom på, at der er vagttillæg. Du kan også altid bestille en konsultation i vores almindelige åbningstid ved at ringe mandag til fredag mellem 8.30 – 18.00, ligeledes på telefon 36 30 10 30.

Rutevejledning og rejseplan til Valby Dyreklinik

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81