Dyrlæge tæt på Herlev

Søger du en dyrlæge nær Herlev? Valby Dyreklinik er en moderne dyreklinik i København, som udfører stort set alle  behandlinger af kæledyr. Vores klinik er hyggelig og vores personale bestræber sig altid på at skabe en behagelig atmosfære. Vi ved, hvad dit kæledyr betyder for dig. Visse dyr er ængstelige ved at befinde sig i fremmede omgivelser og er utrygge ved dyrlægeundersøgelser. Derfor går vi højt op i at minimerer stress og ubehag for dit kæledyr. Vi tager os tid til behandlingerne og er nænsomme i forhold til at håndtere dyrene, ligesom vi sørger for at give dig den nødvendige information omkring behandlingen, og gerne besvarer de spørgsmål, du må have.

Dyrlægebehandlinger nær Herlev og Søborg

Valby Dyreklinik er en del af VET Gruppen, som består af tre fællesejede dyrlægeklinikker, der sammen dækker det meste af København og Nordsjælland. Skal du bruge en dyrlæge nær Herlev, Søborg eller Ballerup, er VET Gruppen et godt bud på en hyggelig og professionel dyreklinik.

Vi har stort fokus på kundepleje og faglighed, og derfor kan vi tilbyde behandlinger efter de nyeste principper. For eksempel tilbyder vi operationer med laserkirurgi som de eneste dyrlæger på Sjælland. Med laserkirurgi opnås mindre blødning, og dermed en mere sikker operation samt færre smerter i forbindelse med operation..

Hjemmekonsultationer til dit kæledyr

Det er ikke altid hensigtsmæssigt, at skulle have f.eks. hunden eller katten med på klinikken. Derfor tilbyder vi også at komme hjem til dig og tilse dit kæledyr. Hvis det er nødvendigt, kan I få besøg af en af vores dygtige dyrlæger. Vi tilbyder hjemmekonsultation i hele København og omegn, også hvis du for eksempel har brug for dyrlægebesøg i Herlev eller Glostrup.

Læs anmeldelserne af Valby Dyreklinik

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Døgnvagt til akutte behandlinger

Hos VET Gruppen ved vi, at kæledyr også kan have brug for akut dyrlægehjælp. Derfor tilbyder vi akut behandling gennem vores døgnvagt i Valby Dyreklinik. Her har vi altid en kompetent dyrlæge på vagt, som kan tage sig af de akutte situationer. Du kan altid på kontakte os på telefon 36 30 10 30, hvis du har brug for en dyrlæge uden for vores almindelige åbningstid.

Søger du en dygtig dyrlæge til dit kæledyr, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan tilbyde dig og dit kæledyr.

Rutevejledning og rejseplan til Valby Dyreklinik

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81