Dyrlæge ved Tåstrup

Valby Dyreklinik er en moderne dyreklinik i rolige omgivelser ikke langt fra Tåstrup. Her tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger til dit kæledyr. Vi henvender os særligt til folk med kæledyr som kat, hund, kanin og gnavere samt krybdyr og fugle. Vi udfører dagligt både vaccinationer, sundhedstjek, tandpleje, kirurgiske indgreb og meget mere.

Vi er en del af VET Gruppen, der består af tre fællesejede dyreklinikker i både Valby, Kastrup og Birkerød, og sammen tilbyder vi de bedste dyrlægebehandlinger i København, Tåstrup og omegn. Som noget særligt kan vi tilbyde laserkirurgi i forbindelse med operationer, hvilket giver en langt mere skånsom behandling, hvor dyret hurtigere kommer sig og derved får færre gener og smerter.

Dyreelskende dyreklinik

I Valby Dyreklinik elsker vi dyr og vi går højt op i service og kundepleje. . Derfor lægger vi stor vægt på nænsom håndtering af dyrene i forbindelse med den nødvendige undersøgelse og behandling, så både dyr og mennesker kan føle sig så trygge som muligt. Derfor kan du også regne med, at vores klinik har en rolig og venlig atmosfære, og at vi altid er parate til at besvare dine spørgsmål. Vi dækker et bredt spektrum af København, og hvis du har brug for en dyrlæge nær Tåstrup, står vi til din rådighed.

Særlig efterspurgt er vores døgnvagt, hvor du har mulighed for at komme med dit kæledyr, hvis der opstår et akut problem. Vi har altid en professionel dyrlæge på vagt, der er klar til at tage sig af dit kæledyr, uanset om du kommer fra Søborg, Nørrebro eller Tåstrup. Læs mere om vores døgnvagt her.

God service og rimelige priser

Vi sørger altid for at yde den bedste service for vores kunder, for vi ved af erfaring, hvor hårdt det kan være, når man står med et sygt eller skadet kæledyr. Derfor kan du regne med behandling efter de nyeste metoder i vores klinik. Af samme grund har vi valgt at lægge vores priser på et rimeligt niveau. Du kan læse mere om vores priser og behandlingsformer her.

Leder du efter en dyrlæge nær Tåstrup?

Har du brug for dyrlægehjælp tæt på Tåstrup, er Valby Dyreklinik kun en kort køretur derfra. Vi tilbyder også hjemmebesøg, hvor én af vores dygtige dyrlæger kan komme hjem til dig i Tåstrup, Høje Tåstrup eller andre områder i nærheden. Vi tager ud på hjemmebesøg i de tilfælde, hvor dyret er for sygt eller skadet til at kunne transporteres eller blot nervøs ved et besøg på klinikken.

Læs hvad tidligere kunder skriver om Valby Dyreklinik

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Rutevejledning og rejseplan til Valby


Du kan altid kontakte os, hvis du er på udkig efter en kompetent dyrlæge og ønsker at bestille tid eller blot ønsker

en uforpligtende snak om vores services.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81