Dyrlæge Virum

Har du et kæledyr i hjemmet, har det stor betydning at have kendskab til en god dyrlæge. Med et kæledyr følger nemlig forpligtelser, og en af disse indebærer at sørge for dets sundhed.

VET Gruppen er en dyrlæge tæt på Virum, som tilbyder alt fra sundhedsfremmende behandling over traditionelle dyrlægebehandlinger til akut hjælp ved uheld og sygdom. Vi tilbyder således at træde til både dag og nat, for vi er en dyrlæge ikke langt fra Virum, der brænder for at gøre en forskel for kæledyr og disses ejere.

Ét navn – tre klinikker

VET Gruppen er navnet på to fællesejede dyreklinikker i København og Nordsjælland: Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik.

På disse dyreklinikker finder du kompetente dyrlæger, erfarne veterinærsygeplejersker og dygtige medhjælpere, der på baggrund af en stor passion for dyr og en solid faglig viden arbejder sammen om udredning og behandling af alt fra hunde og katte til kaniner og gnavere.

Til trods for at de tre klinikker er beliggende på forskellige adresser, arbejder vi alle tæt sammen. Dette gør vi ved at sparre med hinanden, dele vores viden og ikke mindst benytte os af hinandens specialeområder i vores behandling af dyr.

Medicinske og kirurgiske behandlinger

Regelmæssige sundhedstjek er vigtige for at sikre dyrs fortsatte sundhed. Derfor prioriterer vi forebyggende behandlinger og vaccinationer højt, og i denne forbindelse er vi ligeledes en dyrlæge nær Virum, hvor du kan få råd og vejledning til køb af den rette fodertype.

Udover sundhedstjek har medarbejderne på vores tre klinikker stor erfaring med medicinske udredninger og behandlinger samt kirurgiske indgreb og tandbehandlinger. Dette gør os til en dyrlæge i nærheden af Virum, hvor dit kæledyr kan få akkurat den behandling, det har brug for.

Blandt vores kirurgiske indgreb er kastration og sterilisation, og som en af de eneste i landsdelen kan vi desuden foretage mikrokirurgiske operationer af alt fra lettere til mere komplicerede øjenlidelser.

Kontakt VET Gruppen

Som dyrlæge nær Virum ønsker vi, alle dyr får den behandling, de har brug for. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig en dyrlæge tæt på Virum med gode behandlingsmuligheder.

Valby Dyreklinik ligger på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby og kan kontaktes på info@valbydyreklinik.dk.

Birkerød Dyreklinik er beliggende på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød, og her kan du ligeledes skrive en mail til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81