Fleksibel dyrlæge med weekendåbent

VET Gruppen består af tre dyreklinikker i området omkring København. De tre klinikker ligger i Valby, Kastrup og Birkerød, men til trods for forskellige adresser arbejder vi tæt sammen og tilbyder de samme behandlinger.

Det vigtigste i vores arbejde med dyr er at forebygge, behandle og rådgive. Hver dag modtager vi en lang række kæledyr og deres ejere i vores tre klinikker, og vi tilstræber altid at give både dyr og ejer en personlig og kompetent behandling.

Vi ved, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne komme til dyrlægen, hvis noget er galt, og derfor er det særligt fordelagtigt at have VET Gruppen som dyrlæge med weekendåbent, hvor du har mulighed at komme i weekenden. Således at hjælpen altid er nær for dig og dit kæledyr.

Alt hvad dit kæledyr har brug for

Hos VET Gruppen er alle klinikker udstyret med moderne udstyr, hvilket blandt andet giver mulighed for behandling med laserkirurgi.

Som noget særligt tilbyder vi på vores klinik i Valby mulighed for weekendåbent. Det kræver blot et opkald til vores vagtdyrlæge​, som står klar til at tage imod dig og dit syge dyr døgnet rundt – også i weekenden.

Her finder du dyrlægen med weekendåbent

Kunne du tænke dig en erfaren dyrlæge i Storkøbenhavn, hvor du kan komme dag og nat, også i weekenden, er du altid velkommen til at kontakte VET Gruppen.

Valby Dyreklinik er beliggende på Vigerslevvej 132, 2500 Valby.

Mandag – fredag er klinikken åbent fra kl. 8:30 – 18.00 og kan kontaktes via kontaktformular eller telefonisk. Du er også velkommen til at skrive en mail til info@valbydyreklinik.dk.

Er du og dit kæledyr løbet ind i akutte problemer uden for normal åbningstid, og har I behov for at komme i kontakt til en dyrlæge med weekendåbent, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81