Dyrlægevagt ring 36 30 10 30– behandling til enhver tid

Søger du en dygtig dyrlæge i København og omegn? Og er du særligt på udkig efter en, der altid kan give en hjælpende hånd?

Hos VET Gruppen finder du en dygtig dyrlægevagt, der altid står klar til at hjælpe dig, når dit kæledyr har brug for hjælp. Når uheldet er ude er det afgørende, at hjælpen ikke er langt væk. På baggrund af vores passion for dyrs ve og vel tilbyder vi derfor, at dit kæledyr til enhver tid kan få behandling hos vores professionelle dyrlægevagt, der tager imod dig og dit kæledyr døgnet rundt, året rundt.

Hvem er VET Gruppen?

VET Gruppen er en gruppe af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, der holder til i København og omegn. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe og behandle dyr, og VET Gruppen er således et godt og sikkert sted at henvende sig, hvis dit kæledyr har behov for at blive tilset af en professionel.

VET Gruppen er et fælles navn for tre fællesejede dyreklinikker i København og Nordsjælland. De tre klinikker er Birkerød Dyreklinik, Hjørnegårdens Dyreklinik og Valby Dyreklinik. Alle tre klinikker har moderne indretning og alt det nødvendige udstyr, det kræver at kunne tilbyde en lang række behandlinger af høj kvalitet.

Døgnvagt hos Valby Dyreklinik

Du finder de samme gode behandlingsmuligheder på alle tre klinikker. Dog har vi valgt at samle dyrlægevagten på ét sted, nemlig på Valby Dyreklinik.

Her kan du, ved akut sygdom, få dit kæledyr behandlet på alle døgnets tidspunkter, året rundt.

Kontakt dyrlægevagten ved akutte problemer

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt kontakte dyrlægevagten. Dyrlægevagten holder til på Valby Dyreklinik på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Klinikken er nem at komme til i bil, med bus og S-tog (Danshøj station).

Har du spørgsmål til, hvordan dyrlægevagten hos VET Gruppen fungerer, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores tre klinikker, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og dit kæledyr!

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81