Erfaren dyrlæge tæt på Herfølge

VET Gruppen består af tre dyreklinikker beliggende i området omkring København: Valby Dyreklinik, Hjørnegårdens Dyreklinik i Kastrup og Birkerød Dyreklinik.

På baggrund af vores tre veludstyrede og velbemandede klinikker, er vi det gode og sikre valg for dig, som søger en erfaren dyrlæge nær Herfølge til at tage sig trygt af dit kæledyr.

Med dyrene i første række

Grundværdien i vores arbejde med hunde, katte, kaniner og gnavere er behandling med omtanke. På denne baggrund udfører vi alle vores behandlinger med fokus på det enkelte dyrs velbefindende, og alle dyrlæger, veterinærsygeplejersker og veterinærstuderende arbejder i fællesskab henimod at levere den bedste service på alle vores tre klinikker – hver gang!

Hver dag hjælper vi et stort antal dyr i både mindre og mere omfattende behandlinger, og som dyrlæge tæt på Herfølge hjælper vi også gerne dit kæledyr, når det har behov for det.

Hjælpen er altid nær

Hos VET Gruppen står vi altid klar til at hjælpe – også uden for normal åbningstid.

Vi tilbyder muligheden for, at få dit dyr tilset af en akut dyrlæge ikke langt fra Herfølge, der er klar til at hjælpe hele døgnet. Bliver dit dyr akut syg, er det dermed ingen grund til panik. Hjælpen er aldrig langt væk! Vores vagthavende dyrlæge kan i akutte tilfælde kontaktes på telefon 36 30 10 30. VET Gruppens døgnvagt har til huse på Valby Dyreklinik.

Læs hvad vores kunder siger

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik

Fik et gennemsnit på 4.7 ud af fem 52 Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Kontakt os allerede i dag

Har vi hos VET Gruppen fanget din interesse, og kunne du tænke dig, at det er netop os, der skal tage os kærligt af dit kæledyr, vil vi med glæde være jeres dyrlæge nær Herfølge..

Valby Dyreklinik ligger på Vigerslevvej 132, 2500 Valby og kan kontaktes pr mail på info@valbydyreklinik.dk.

Foretrækker du at benytte dig af Hjørnegårdens Dyreklinik, er denne beliggende på Kastrupvej 243, 2770 Kastrup, og her kan vi ligeledes kontaktes pr. mail på info@hjoernegaardens.dk

Vores tredje dyreklinik, Birkerød Dyreklinik, finder du på adressen Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Ønsker du at skrive en mail til denne afdeling kan dette gøres til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Du kan finde mere om de enkelte dyreklinikkers åbningstider her på hjemmesiden, hvor du også kan kontakte os via vores kontaktformular.

Alle tre klinikker kan desuden kontaktes på 36 30 10 30 hele døgnet.

Vi glæder os til at kunne gøre en forskel for dit kæledyr.

Rutevejledning og rejseplan til Valby

Rutevejledning og rejseplan til Amager

Rutevejledning og rejseplan Birkerød