EU pas hund

Siden oktober 2004 har det været et krav at medbringe et EU pas til dyr, hvis hunden eller katten skal med på ferie i et andet EU-land. VET Gruppen er bemyndiget til at udstede EU pas til hunde, katte og fritter, og vi er gerne behjælpelige med udstedelse, så du kan tage din bedste ven med på rejsen i andre lande i Europa.

Sådan får du et EU pas til din hund

EU passet til hunde indeholder en beskrivelse af dyret samt en række oplysninger om vacciner mod rabies, hundesyge og andre sygdomme og behandling mod flåter og dværgbændelorm.

I passet fremgår desuden oplysninger om ejeren, ID-mærkning med mikrochip eller tatovering samt en dokumentation på, at en dyrlæge har foretaget en klinisk undersøgelse på hunden – og i øvrigt kan attestere, at den er egnet til rejse. EU pas til hunde indeholder desuden en række øvrige oplysninger, som vi naturligvis sørger for at udfylde og stemple i forbindelse med den undersøgelse, vi foretager inden udstedelse af passet.

Når du skal have udstedt et EU pas til din hund, er det en god idé at kontakte os i god tid – blandt andet fordi hunden skal være vaccineret mod rabies senest 21 dage før afrejse. Hvis du skal have hunden med til Irland, Norge, Storbritannien eller Sverige, skal du desuden være opmærksom på, at der er særlige bestemmelser for indrejse med hunde i disse lande. Dem kan vi naturligvis oplyse dig om, når du besøger en af vores klinikker.

Kig forbi til et sundhedstjek

VET Gruppen har tre klinikker i Birkerød, Kastrup og Valby, og alle afdelingerne har autorisation til at udstede EU pas til hunde. I klinikkerne vil du og din hund blive mødt af et engageret og fagligt kompetent personale med stor kærlighed til dyr. Hos os er personlig kundepleje en selvfølge, og vi bestræber os på, at såvel dyr som mennesker skal føle sig godt tilpas, når de aflægger vores klinikker et besøg.

Dyrlæger og veterinærsygeplejersker hos VET Gruppen er forpligtede til at deltage i regelmæssig videreuddannelse, og du kan derfor altid være sikker på, at din hund modtager den bedste behandling. Alle tre klinikker tilbyder vaccination, ID-mærkning og andre behandlinger, som er relevante for udstedelse af EU pas til din hund, og du vil ligeledes altid kunne finde en afdeling tæt på dig, som kan udstede passet, hvis du bor i København eller Nordsjælland.

Kontakt din lokale klinik i VET Gruppen i dag, og hør nærmere.