Fleksibel dyrlæge ikke langt fra Brønshøj

Leder du efter en god dyrlæge nær Brønshøj? Og skal det være en dyrlæge, hvor der altid er hjælp at hente, hvis behovet opstår? Så er der mange grunde til at vælge VET Gruppen.

I VET Gruppen er vi tre dyreklinikker – Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik – beliggende i København og Nordsjælland. I disse tre dyreklinikker finder du engagerede og dygtige dyrlæger, veterinærsygeplejersker og veterinærstuderende, der alle har det tilfælles, at de altid gør en stor og helhjertet indsats for at sikre ethvert dyrs velbefindende.

Behandlinger af enhver slags

På VET Gruppens to fællesejede dyreklinikker gør vi en dyd ud af at kunne tilbyde et væld af forskellige behandlinger, der imødekommer alle former for behov, dit dyr måtte have.

Har dit kæledyr problemer med tænderne, tilbyder vi effektiv tandbehandling, eller ønsker du at undgå, at dit kæledyr skal forplante sig , foretager vi som dyrlæge tæt på Brønshøj  kastration og sterilisation af hunde, katte, kaniner og gnavere.

I tillæg til vaccination, ID-mærkning og fodervejledning tilbyder vi desuden medicinske udredninger og behandlinger samt en bred vifte af kirurgiske indgreb. Alle patienter behandles med udgangspunkt i den nyeste viden inden for området. F.eks tilbyder vi som de eneste på Sjælland laserterapi.

Skulle det ske, at aflivning er den eneste og bedste udvej, tilbyder vi også dette og gerne i hjemmet, hvor både dyr og ejer føler sig tryg.

Dyrlæge nær Brønshøj med gode åbningstider

Udover vores mange muligheder for konsultation, behandling og vejledning er der endnu en god grund til at vælge VET Gruppen: Vi er en dyrlæge tæt på Brønshøj med weekendåbent efter forudgående telefonisk aftale.

Vores åbningstider giver således mulighed for altid at kunne få den nødvendige hjælp og behandling.

Læs hvad vores kunder siger

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik

Fik et gennemsnit på 4.7 ud af fem 52 Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Her finder du os

Vores to klinikker er beliggende på følgende adresser:

Valby Dyreklinik –  der blot ligger er cirka seks kilometer fra Brønshøj centrum –  finder du på Vigerslevvej 132, 2500 Valby, og denne kan kontaktes pr. mail på info@valbydyreklink.dk.

Birkerød Dyreklinik har adresse Hovedgaden 25 3460 Birkerød, og ønske du at sende en mail til denne klinik, skal det ske til info@birkeroeddyreklinik.dk.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte en af klinikkerne på 36 30 10 30, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller er i tvivl om dit kæledyr har behov for at blive tilset af en af vores dyrlæger.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81