Fordelene ved laserkirurgi

Det er i alles interesse, at dit kæledyr kommer sig hurtigt oven på en operation.

Hidtil har det dog ikke være muligt at gøre meget for at fremskynde helingsprocessen efter operation, men med laserkirurgi kan vi i VET-Gruppen gøre meget for at imødekomme dette. Laserkirurgi er en særligt effektiv metode til operation, og skal dit dyr opereres er der mange fordele ved, at dette gøres med laserkirurgi.

Et godt alternativ til almindelig kirurgi

I modsætning til almindelig kirurgi med skalpel har laserkirurgi den åbenlyse fordel, at det sker med en ultratynd laserstråle. Denne laserstråle forsegler nerveender, steriliserer operationssåret og reducerer følgevirkninger på en måde, der er yderst fordelagtig for dyrets helingsproces. Dit kæledyr kommer altså hurtigt på benene igen og er dermed atter klar til sjov og leg.

Det er aldrig rart at vide, at dit kæledyr skal opereres, men kommer dit kæledyr under laseren – fremfor under kniven – vil både du og dit kæledyr kunne se frem til gode og hurtige resultater.

Få smerter – mange effekter          

Laserkirurgi er særlig velegnet i forbindelse med øjenoperationer og fjernelse af knuder samt andre andre operationer, hvor der er stor blødning, men kan med fordel også bruges i forbindelse med mere almindelige operationer som kastration og sterilisation. Effekterne af laserkirurgi er gode, og smerteniveauet kan holdes på et absolut minimum. Samtidig vil dit kæledyr være mindre irriteret og hævet efter operation med laserkirurgi.

Dog er laserens egenskaber ikke begrænsede til det kirurgiske felt; laser kan også bruges terapeutisk. Vi tilbyder nemlig laserterapi til behandling af blandt andet kroniske smerter og akutte sår, hvor laserens stråler virker antiinflammatorisk og fremmer sårheling. Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at alle VET Gruppens operationspatienter behandles med laserterapi efter en operation, uanset valg af klinik og uanset om operationen er foretaget med skalpel eller laserkirurgi.

Dit kæledyr kan således også få glæde af laserkirurgiens og -terapiens mange fordele. VET-Gruppen er den eneste dyrlæge på Sjælland, der tilbyder laserkirurgi, og kan du se de mange fordele, hjælper vi gerne dig og dit kæledyr med at få del i disse fordele.

Til trods for at laserkirurgi har været brugt humant i mange år, er det en relativ ny metode indenfor det veterinære område. Det er derfor naturligt, at du har spørgsmål til behandling med laser. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os og få svar.