Faglig og omhyggelig dyrlæge nær Dragør

Nær Dragør på Amager finder du en professionel dyrlæge med fokus på god kundepleje. Klinikken ligger på Kastrupvej kun en kort køretur eller cykeltur fra Dragør. Dyreklinikken åbnede i 2014 som en udvidelse af vores afdeling i Valby. Hjørnegårdens Dyreklinik har fem dyrlæger og seks dyrlægestuderende, og vi arbejder alle for at give dig og dit kæledyr en god oplevelse hos os. Vi ønsker, at både du og dit kæledyr føler sig tryg og veltilpas hos os, og vi tager os altid god tid til at snakke og sikre, at du er godt informeret. dyrlæge-amager-faellesbillede

Så hvis du leder efter en fagligt kompetent og omsorgsfuld dyrlæge i nærheden af Dragør, er Hjørnegårdens Dyreklinik et sikkert valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, eller til at komme på besøg i vores klinik i Kastrup på Kastrupvej 243.

Vi tilbyder

Hos Hjørnegårdens Dyreklinik tilbyder vi en lang række behandlinger. Vi udfører for eksempel tandbehandlinger på dit kæledyr. Det kan være, hvis din hund eller kat skal have en tandrens, have fjernet en tand eller have behandlet paradentose. Hos kaniner og gnavere sliber vi tænderne.

Hjørnegårdens Dyreklinik kan også tage sig af neutralisering – dvs. en kastration af handyret og sterilisation af hundyret. Det kan eksempelvis være nødvendigt i tilfælde af uønsket forplantning dominans, strinteri, nervøsitet eller som forebyggelse af cancer.

Vi laver også id-mærkning af dit dyr, enten ved en øretatovering eller en chipping af dit dyr.

Udover behandlinger giver vi også god rådgivning om foder, ferier med dyr, sundhedstjek, vaccinationer eller indtag af medicin til dit kæledyr.

Vi tilbyder desuden laserterapi til behandling af kroniske smerter, dårlig hørelse eller problemer med sårheling.

Hvis dit kæledyr eksempelvis er gammel og har smerter, har vi også mulighed for at tage hjemmekonsultationer, så dyret føler sig så tryg og veltilpas, som muligt.

Udtalelser

Vi har mange gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik

Har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Kontakt os – din dyrlæge Dragør

Hvis du søger en dyrlæge i nærheden af Dragør, stdyrlæge-amager-facadeår dyrlægerne hos Hjørnegårdens Dyreklinik klar til at hjælpe. Klinikken er beliggende på Kastrupvej 243, 2770 Kastrup, som du nemt kommer til fra det meste af københavnsområdet. Bus nr. 2a eller 4a kører eksempelvis til Kastrupvej, og det er også i cykelafstand fra det meste af Amager.

Vi har åbent mandag kl. 8-17 og tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-17. Onsdag har vi åbent fra kl. 9 til kl. 19.

Mandag: 08.00 -17.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 -17.00
Onsdag: 09.00 -19.00

HJØRNEGÅRDENS DYREKLINIK
Kastrupvej 243
Kastrup
2770

Tlf: 36 30 10 30
Email: info@hjoernegaardens.dk