Velkommen til Hjørnegårdens Dyreklinik

 

Valby Dyreklinik, Hjørnegårdens Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik er tre fællesejede dyreklinikker placeret i København og Nordsjælland.
Nu har vi samlet vores tre klinikker på en hjemmeside under vores fælles navn - VET Gruppen.

 

Du vil modtage samme service, som før på de enkelte klinikker og vi tilbyder de samme gode behandlinger.
Du kan finde information om vores tre dyreklinikker her på siden.

 

Birkerød Dyreklinik holder reception. Læs mere her

Kontakt os i dag

OBS: Ingen tidsbestilling på mail
Kat foto

Din dyrlæge på Amager

Hjørnegårdens dyreklinik på Amager åbnede i september 2014 som en udvidelse af vores anden afdeling, Valby Dyreklinik.

I vores klinik på Amager er faglig kompetence og personlig kundepleje i højsædet. Vi bestræber os på at være nærværende og lydhøre i vores møde med de dyr, og deres ejere, som vi dagligt tager imod. Såvel dyr som mennesker skal føle sig godt tilpas i vores klinik, og derfor sætter vi god tid af til at besvare alle de spørgsmål, du som dyreejer måtte have.  

I klinikken bydes I velkommen i receptionen, som indeholder et venteværelse samt et lille salgsområde, hvor vi tilbyder salg af foderprodukter i høj kvalitet til hund, kat og gnavere, samt diverse plejeartikler.

Vores klinik består af et fast team på i alt fem dyrlæger samt seks dyrlægestuderende. Fælles for os alle er vores store kærlighed til dyr. Tilsammen har vi en hel flok kæledyr, bestående af alt fra katte til skægagaber, så du kan trygt stole på, at dit dyr er i gode og kompetente hænder hos os.

Behandlinger – Hjørnegårdens dyreklinik
Dyrlæge på Amager

Vi tilbyder et væld af behandlinger, som fx kastration, vaccination og id-mærkning, og som en ekstra service tilbyder vi også hjemmekonsultationer, i tilfælde af at dit kæledyr er for svagt til at forlade hjemmet.  

Ved en normal undersøgelse gennemgår vores kompetente personale dit dyr fra knurhår til hale, for at vurdere dyrets helbredstilstand og eventuelt stille en diagnose. Vi ved, at alle dyr er forskellige, og derfor skal de selvfølgelig også behandles derefter. Vi giver individuel rådgivning om pasning, pleje, foder og vaccinationer, så du aldrig mere bør frygte for dit kæledyrs helbred og trivsel.     

Er du på jagt efter en kompetent og empatisk dyrlæge på Amager, er du altså kommet til det rette sted. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen i vores klinik.

Læs mere

HJEMME-
KONSULTATION

Dyr har det bedst i vante omgivelser, og indimellem kan det være at foretrække, at dyrlægen kommer til dyret og ikke omvendt.

Læs mere

Nyheder & Anbefalinger

Katten med på ferie

Skal din kat med på ferie?

Når du skal på ferie og ønsker at tage katten med, bør du gøre dig følgende overvejelser:      Er din kat […]

Overvægt hos hunde

Værd at vide om vokseværk hos hunde

Vokseværk hos hunde er en smertefuld tilstand, som typisk ses hos større hunderacer i den voksende fase, da disse racer […]

Udsat kat

VET Gruppen hjælper udsatte katte

Desværre er der dyreejere, der efterlader deres dyr til en usikker skæbne, hvis de pludselig ikke kan tage sig af […]

Her finder du os