Personale

På Hjørnegårdens Dyreklinik er vi en gruppe af dyrlæger med forskellige specialeområder. Aktuelt er vi 11 dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker, 4 veterinærsygeplejerskeelever og 10 medhjælpere. Det er det samme personale, du kan møde i vores afdeling Valby Dyreklinik i Valby og Birkerød Dyreklinik i Birkerød.


Marianne Sølvsten

Dyrlæge

Jeg hedder Marianne og er medejer af klinikken. Jeg bor i Valby med min mand og mine to drenge. Der udover består familien af kattene Børge, Betty og Miver samt nogle krybdyr, deriblandt skægagamen Karlson.
Som dyrlæge har jeg arbejdet med smådyr på Frederiksberg, hhv hos Mobildyrlægen og Dyreklinikken Frederiksberg Allé.
Interessen for dyr er kommet naturligt, da jeg
– næsten – er vokset op i mine forældres dyrehandel.

 


 

Rasmus Lennart HansenRasmus-Lennart-Hansen

Dyrlæge

Jeg hedder Rasmus og og er medejer af klinikken. Jeg bor i Valby.

Jeg har 4 kæledyr – hundene Bella og Herman samt kattene Simba og Tulle.

 

 


 

Pernille BojsenPernille Ansigt

Dyrlæge

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i marts 2013 og er i gang med at videreuddanne mig indenfor Medicin og Kirurgi. Inden jeg blev fastansat på klinikken, var jeg studentermedhjælper, hvilket gav mig en del erfaring, inden jeg skulle kaste mig ud som dyrlæge.

Jeg har hunden Frida og 2 Gouldsamadiner fugle.

Jeg har min daglige gang på både Birkerød, Hjørnegårdens og Valby Dyreklinik.

 


 

Heidi HansenHH

Dyrlæge

Jeg er opvokset i Hornbæk og bor i Helsingør. Jeg interesserer mig for Bløddelskirurgi og Radiologi. Under min studietid arbejdede jeg på Skovlunde-Herlev Dyreklinik.

Jeg har to katte af racen hellig birma.

Du kan møde mig i både Birkerød, Valby og Kastrup.

 


 

Maja KristensenMaja

Dyrlæge

Jeg flyttede fra Lolland til Valby i 2010 for at begynde på dyrlægestudiet. Jeg bor sammen med min kæreste og vores 2 hunde Pepe og Sascha.

Jeg startede med at arbejde på klinikkerne i 2013.

 

 


 

Cecilie R.CR

Dyrlæge

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i sommeren 2015 og arbejdede herefter på et smådyrshospital i Sverige. Her samlede jeg erfaring indenfor Medicin og Kirurgi. Jeg har desuden en særlig interesse for Onkologi.

Oprindeligt er jeg fra Jylland, hvor jeg er vokset op med hest, hund og kaniner.

Du kan møde mig i både Valby, Kastrup og Birkerød.

 


 

Lasse FærkLasse

Dyrlæge

Jeg er født og opvokset i Herning, men jeg bor nu lidt udenfor København med min hustru og vores to sønner. Under min studietid arbejdede jeg i København Zoo og på Karlslunde Dyrehospital. Jeg er startet som dyrlæge på klinikkerne i marts 2016.

Mine hovedinteresser er skadestuearbejde og ortopædkirurgi.

 


 

Cecilie Poulsencp

Dyrlæge

Jeg bor i København sammen med min hund Elva. Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i efteråret 2014. Inden jeg startede her, samlede jeg erfaring på en klinik i Sverige. Mine primære interesser er Neurologi og Medicin.

Jeg har min daglige gang på både Hjørnegårdens dyreklinik og Valby Dyreklinik.


 

Linda de Bie Feldmannlinda

Dyrlæge

Jeg bor i Gentofte sammen med min kæreste og mine 2 katte Albert og Clara.

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i juli 2014 og var fra oktober 2015 til  august 2016 ansat på Helsinge Dyreklinik, hvor jeg fik samlet mig en del erfaring.

Mine primære interesser er medicinske patienter, og jeg er primært i klinikkerne i Valby og Kastrup.

 


Gaëlle Petersen20161123_151454_burst01-01-1

Dyrlæge

Jeg har været ansat hos Vetgruppen siden november 2016, hvor jeg har min daglige gang på alle 3 klinikker.

Siden jeg blev færdiguddannet dyrlæge i 2014, har jeg både arbejdet med mindre og større kæledyr.

Mine fagområder er intern medicin, almen kirurgi og skadestuearbejde.

 


 

Mia Vorslund-KiærIMG_6192

Dyrlæge

Jeg er opvokset i Nordsjælland, men er nu flyttet til Vangede, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores 2 katte Simba og Sparta. Jeg startede på dyrlægestudiet i 2010 og begyndte at arbejde hos Valby Dyreklinik i starten af 2014.

 


 

Trine-Faurschou-JensenTrine Faurschou Jensen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Jeg har været her på klinikken siden august 2015 og er autoriseret veterinærsygeplejerske.

Derudover er jeg certificeret hundeinstruktør og arbejder med alt fra hvalpe til hunde med alene hjemme problemer Det har jeg gjort siden 2009. Jeg er altid klar på en snak om jeres udfordringer med jeres hunde, så spørg endelig løs.

Tidligere har jeg arbejdet som veterinærsygeplejerske på Vetterslev-Høm Dyreklinik og Skibby Dyreklinik, hvor jeg har beskæftiget mig med både små og store dyr.
Fritiden bliver brugt sammen med familien, vores to
hunde, tre katte og tre heste. Hundene bliver trænet
i både lydighed, kantarelsøg og agility, mens hestene
primært bliver brugt til hestevognskørsel. Jeg er
sportskusk og deltager i konkurrencer i hele Danmark.


 

Tommy Halsøimg_0802

Veterinærsygeplejerske

Jeg blev færdiguddannet Veterinærsygeplejerske i efteråret 2014 på Karlslunde Dyrehospital. Herefter arbejdede jeg på Ølstykke Dyreklinik i 2 år og fik en masse erfaring.

I oktober 2016 startede jeg her på klinikkerne.

Mine hovedinteresser er sårpleje og bandage samt anæstesi.

Du kan finde på Valby Dyreklinik og Hjørnegårdens Dyreklinik i Kastrup.


Cecilie Mørkøre Stokvad

Veterinærsygeplejerske

Jeg flyttede fra Jylland til København i januar 2016, hvor jeg nu bor sammen med min kæreste og vores to katte Freddie og Felix.

Jeg er netop blevet færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i oktober 2016. Min store interesse er adfærd hos hund samt genoptræning. Jeg er desuden uddannet hundetræner og er igang med at uddanne mig til hundeadfærdsrådgiver. I min fritid nyder jeg at opleve naturen, og jeg bruger en del tid på Bornholm, hvor jeg lader mig drage af den fantastiske natur.

Jeg har min daglige gang på Birkerød Dyreklinik.

 


 

Birgitte Pedersenimg_0822

Veterinærsygeplejerskeelev

Hej, mit navn er Birgitte Pedersen. Jeg er jyde med stort J og bor i Korsør sammen med min kæreste.
Jeg er veterinærsygeplejerskeelev på Hjørnegårdens Dyreklinik. Jeg startede min uddannelse i august 2016 og slutter den af i starten af 2020.
Jeg har altid interesseret mig meget inden for dyr. Specielt katteadfærd og røntgen har min store interesse. Men det hele er stadig nyt og spændende for mig.

 


Sandra Koers

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg er opvokset i Vallensbæk og bor i Glostrup.
Jeg er startet som elev i Juli 2016 og er færdiguddannet i 2019.
Jeg har selv en gammel hankat. Jeg har stor passion for alle dyrene og jeg arbejder målrettet på at blive en dygtig veterinærsygeplejerske.

Du kan møde mig på Valby Dyreklink

 

 


 

Emilie Lin Jensen

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg bor i Hornbæk med min kæreste, vores hund Samson og katten Tulle. Jeg startede ud som frivillig på Valby Dyreklinik i april 2016 og blev siden ansat som elev.

Mine største interesser er adfærd hos hund & kat, genetiske sygdomme, allergi, genoptræning og ernæring. Jeg har ambitioner om at videreuddanne mig, når jeg er færdig i 2019.
Du vil oftest møde mig i Valby.

 


 

Stella Mai KristinsdottirOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dyrlægestuderende

Jeg bor i København sammen med min kæreste og vores to hunde, Molly og Leo. Jeg er i gang med min kandidat i Veterinærmedicin og forventer at være færdiguddannet dyrlæge i 2018.

Jeg har arbejdet her siden starten af 2015 og du kan møde mig i Valby, Kastrup og Birkerød.Helga run Heimisdottir

Dyrlægestuderende

Jeg er opvokset i Island og flyttede til Danmark i august, 2013. I dag bor jeg på Amager, sammen med min kæreste, min kat Skarphéðinn og kaninen Albert. Til dagligt læser jeg veterinærmedicin og er 1 års studerende. Jeg sigter på at blive færdiguddannet i starten af 2022.
Jeg har arbejdet for Vetgruppen som studentmedhjælper siden november 2015 og du kan finde mig i Valby, Kastrup eller Birkerød

 

 


 

Katrine  Åxman

Katrine

Dyrlægestuderende

Jeg er dyrlægestuderende på 4. år og har arbejdet her siden februar 2016. Jeg er helt pjattet med natur, dyr og medicin, og jeg har især de små gnavere mit hjerte nær.

Udover min store passion for dyr, er jeg lidt af en madentusiast, en interesse som jeg deler med min kæreste – og især min hund Molly. Udover Molly, har vi to Deguer, så der er masser af liv og kærlighed i den lille lejlighed i Nordvest.

 

 


 

Nanna Brask

Nanna nytDyrlægestuderende

Jeg kommer oprindeligt fra en gård i Vestjylland, hvor mine forældre har alverdens dyr. Lige fra vandrende pinde til køer og hunde. Derfor har jeg altid haft en stor interesse og forkærlighed for alle slags dyr.
I dag bor jeg på Amagerbro, og jeg har arbejdet på klinikkerne siden februar 2016. Jeg regner med at være færdiguddannet dyrlæge i starten af 2020.
Jeg har en bred faglig interesse, men især Neurologi, Genetik og autoimmune sygdomme brænder jeg for.

Du kan møde mig i Valby, Kastrup og Birkerød.

 

 


 

Natalie DorchNatalie

Dyrlægestuderende

Jeg er 24 år og bor i Valby sammen med min kæreste og vores Jack Russel Terrier, som hedder Mojito. Min hest Nikita og jeg har deltaget i Militarystævner på højt plan.

Jeg er færdiguddannet dyrlæge i 2020 og har samlet erfaring og arbejdet her siden februar 2016. Mine primære interesser ligger indenfor Akut Medicin og Neurologi.

Du kan møde mig i både Valby og Kastrup.

 

 


 

Helena Elisha Kouring

Helena

Dyrlægestuderende

Jeg læser til dyrlæge og er færdiguddannet i 2019. Jeg har siden marts 2016 arbejdet som klinikassistent for Vetgruppen i Valby og Kastrup.

Jeg bor på Nørrebro sammen med mine 2 katte, Bob og Freja, og har ambitioner om at blive kattespecialist, når jeg er færdiguddannet.

 

 


 

Camilla Brohave Mortensen 

Dyrlægestuderende

Jeg er dyrlægestuderende på kandidatdelen af uddannelsen og bliver færdig i 2019. Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, men har boet i Jylland og flyttede til København for at udleve min drøm om at blive dyrlæge. Jeg er vokset op med mange forskellige dyr – både store og små og har faglige interesser indenfor bl.a. tandlidelser, kardiologi, dermatologi og reproduktion.
Jeg startede på klinikkerne juni 2016 og du kan møde mig på alle klinikkerne.