Hundetræning på Amager er både sjovt og lærerigt

Har du udfordringer med at få din hund til at adlyde enkle kommandoer, eller gå pænt i snoren? Så kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om hundetræning på Amager. Vores certificerede hundeinstruktør har mange års erfaring med at træne hunde på et professionelt plan, og kan derfor uden tvivl hjælpe dig med at afrette din hunds dårlige vaner. Vores hundetræning på Amager kan også betragtes som et tilbud til dem, som ønsker at vedligeholde deres hunds læring, eller blot ønsker at give deres hund lidt ekstra aktivering i form af øvelser og samvær med andre hunde.

Skab en tillidsfuld relation mellem dig og din hund med hundetræning på Amager

Til vores hundetræning på Amager ønsker vi at sætte rammerne for en positiv læring, hvor både hund og ejer får gavn og glæde af træningen. Derfor benytter vi os af træningsmetoden ’positiv forstærkning’, hvor belønning fungerer som den primære motivationsfaktor. Denne metode har en relationsopbyggende tilgang til samværet mellem hund og ejer, og hjælper med at etablere en positiv kontakt mellem parterne. Vi er af den overbevisning, at man får den mest udbytterige træning, hvis man benytter sig af ros og godbidder fremfor straf og tvang. Derfor er fysisk afstraffelse strengt forbudt på vores træningsplads.
Til vores hundetræning på Amager arbejder vi på at styrke forholdet mellem hund og ejer, da dette er det afgørende fundament for at kunne udvikle hundens træningsfærdigheder. Det handler derfor om mere end blot at kunne give sin hund kommandoer. Som ejer er det vigtigt, at du får en forståelse af din hund og dens sind, så du ved, hvad den trives med i forhold til træningen. Med udgangspunkt i denne viden, kan du udarbejde en målsætning for træningen, som tjener begge parter.

Praktiske informationer om vores hundetræning på Amager

Med vores dyreklinikker beliggende både i Kastrup og Valby, har du nem adgang til hundetræning tæt på Amager. Træningen forløber over 4 gange og koster 550 kr. Vi tillader max 6 hunde pr. hold, da vi gerne vil have mulighed for at tilrettelægge træningen efter deltagerne. Det vil sige, at vi gerne sætter tid af til at hjælpe den enkelte hundeejer med sine særskilte udfordringer.
Hvis du ønsker at tilmelde dig vores hundetræning, eller blot er interesseret i at høre mere om vores kurser, så er du meget velkommen til at kontakte en af vores dyreklinikker.