Få en velfungerende familiehund med hundetræning i Birkerød

Uanset om du har et ønske om at bruge din hund til konkurrencer og jagt, eller om du blot ønsker at have en lydig og velfungerende familiehund, så er træning en vigtig del af din hunds udvikling. Det er her din hund blandt andet udvikler vigtige sociale færdigheder, så den er rustet til at omgås andre hunde og mennesker i fremtiden. Dette er både vigtigt for din og hundens trivsel, da risikoen for, at din hund udvikler nervøse og aggressive adfærdstendenser således formindskes.
Hvis du ønsker en glad og lydig hund, kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om hjælp til hundetræning i Birkerød. Her vil vores certificerede hundeinstruktører hjælpe dig med at lære din hund de grundlæggende lydighedsøvelser som ’sit’, ’dæk’, ’stop’ m.fl., så du i fremtiden får bedre kontrol over din hund. Vores hundetræning i Birkerød består af en lang række lærerige aktiveringsøvelser, som medfører en tættere relation mellem dig og din hund. Der vil max være 6 hunde pr. hold, så der er mulighed for at tilrettelæge træningen efter deltagernes udfordringer. Det betyder også, at hvis du har spørgsmål eller problemer med nogle af øvelserne, så vil der være tid til at få ekstra hjælp. På den måde får du det optimale ud af træningen.

Vores hundetræning i Birkerød gavner og glæder både hund og ejer

Den mest behagelige måde for hunden, og dermed også den mest effektive indlæringsmetode, er ved at gøre træningen til en positiv oplevelse. Til vores hundetræning i Birkerød går vi derfor ind for, at al indlæring bør være lystbetonet. I forlængelse af dette, benytter vi os af træningsmetoden kaldet ’positiv indlæring’, som er baseret på det videnskabelige faktum, at hunde er i højere grad husker lystbetonet indlæring frem for adfærd, de har lært gennem straf og tvang. Derfor er ros og godbidder en vigtig del af vores hundetræning i Birkerød.
For at træningen bliver interessant for både ejer og hund, er det vigtigt at tage hensyn til, hvad den enkelte hund trives med træningsmæssigt. Vi hjælper dig med at forstå din hunds væsen, og hvilke egenskaber, der er karakteristisk for netop din hunds race. På baggrund af denne viden, kan du udarbejde en realistisk træningsplan, der imødekommer både dine og din hunds interesser.

Kontakt vores dyreklinik i Birkerød

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at høre mere om vores hundetræning i Birkerød. Vi ser frem til at hjælpe dig og din firbenede ven med at skabe en tæt og glædesfyldt relation til hinanden.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81