Afret din hunds uhensigtsmæssige adfærd med hundetræning i Nordsjælland

Ønsker du at afrette din hunds adfærd, så benyt dig af vores tilbud om hjælp til hundetræning i Nordsjælland.
Små unoder, som man før accepterede mens hunden var hvalp, udgør nu reelle udfordringer idet, at man står med en fuldvoksen hund. Måske oplever du, at du har svært ved at styre din hund, da den ikke lystrer elementære kommandoer, eller kan finde ud af at gå pænt i snor. Værre endnu, så er din hund måske begyndt at udvise en nervøs eller aggressiv adfærd overfor andre hunde og mennesker? Ofte skyldes disse problemer mangelfuld opdragelse eller forkert omgang med hunden i det daglige.
Til vores hundetræning i Nordsjælland hjælper vi dig med at genvinde kontrollen over din hund, og afrette dens dårlige vaner. Som resultat får du en mere lydig og glad hund, som fungerer socialt med andre hunde og mennesker.

Birkerød Dyreklinik tilbyder hjælp med hundetræning i Nordsjælland

Vi ønsker at give din hund de bedste forudsætninger for et sundt og godt liv. Derfor er vores klinik i Birkerød begyndt at tilbyde hjælp med hundetræning i Nordsjælland. Vores hold varetages af en certificeret hundeinstruktør, der har arbejdet professionelt med hunde i mange år. For at sikre at du og din hund får det optimale ud af hver træningsgang, optager vi kun 6 hunde pr. hold. På den måde har vi mulighed for at tilrettelægge træningen efter de enkelte deltagere og deres udfordringer.

Lær at forstå din hund

Til vores hundetræning i Nordsjælland vil du lære at forstå din hunds væsen og dens måde at opfatte verden på. Du vil derfor blandt andet skulle lære at aflæse dens adfærd og kropssprog. I kraft af, at du lærer at læse dens signaler, vil du nemmere kunne kommunikere med din hund. På den måde skabes der grobund for et bedre samarbejde mellem ejer og hund, hvilket er afgørende for at kunne udvikle hundens træningsfærdigheder.
For at understøtte den gode relation mellem hund og ejer benytter vi os af træningsmetoden kaldet ’positiv forstærkning’. Metoden er baseret på videnskabelige principper om indlæringspsykologi. Her tydeliggøres det, at hunde lærer optimalt, hvis de belønnes ved god opførsel frem for, hvis de straffes ved forkert opførsel.
Hvis du ønsker at høre mere om vores træningsmetoder, eller har andre spørgsmål du ønsker besvaret inden, du tilmelder dig vores hundetræning i Nordsjælland, så er du meget velkommen til at kontakte vores dyreklinik i Birkerød.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81