Hvalpetræning i Nordsjælland – for dig, der ønsker en glad og lydig hund

Det kan potentielt udvikle sig til et stort problem, hvis du ikke får lært din hund et korrekt adfærdsmønster fra begyndelsen. Små unoder, som man accepterer, mens hunden er hvalp, kan få fatale konsekvenser senere hen, når man står med en fuldvoksen hund. For at undgå, at din hund i fremtiden bliver svær at styre, eller begynder at udvise nervøs eller aggressiv adfærd overfor andre hunde og mennesker, så er det vigtigt, at du i en tidlig alder påvirker din hvalps adfærd i en positiv retning.
Du kan derfor med fordel benytte dig af vores tilbud om hjælp til hvalpetræning i Nordsjælland. Til træningen vil der være fokus på at lære hunden de elementære lydighedsøvelser såsom: sit, dæk, indkald, apportering, gå pænt i snoren, ikke hoppe op m.m.. Derudover vil der til vores hvalpetræning i Nordsjælland være fokus på socialisering og miljøtræning, da dette er en vigtig del af enhver hunds udvikling. Her lærer hunden at omgås andre hunde og mennesker, så den opbygger en tillidsfuld relation til omverdenen. Sidst men ikke mindst, så vil hundeejeren i forbindelse med træningen blive i bedre stand til at aflæse sin hunds kropssprog og adfærd.

Hvalpetræning i Nordsjælland styrker samarbejdet mellem dig og din hund

Det er afgørende for at kunne udvikle din hunds træningsfærdigheder, at der etableres et godt samarbejde mellem dig og din hund. Derfor benytter vi os af metoden kaldet ’positiv forstærkning’ til vores hvalpetræning i Nordsjælland. Denne træningsmetode har en relationsopbyggende tilgang til samværet mellem hund og ejer. Ved at bruge ros og godbidder som belønning for god adfærd, så fremmer man både motivationen og indlæringen hos hunden.
Vores hvalpetræning i Nordsjælland handler om mere end blot at kunne give sin hund kommandoer. Det er ligeledes vigtigt, at du som ejer udvikler en forståelse for din hunds sind, så du ved, hvad den trives med træningsmæssigt. Det er med udgangspunkt i denne viden, at du kan udarbejde en realistisk målsætning for træningen, som glæder og gavner både du og din hund.

Praktiske informationer

Vores hvalpetræning i Nordsjælland varetages af certificerede hundeinstruktører, der har grundig erfaring med at arbejde med hunde på et professionelt plan. Der vil max være 6 hunde pr. hold for at sikre, at vores deltagere kan stille spørgsmål og få ekstra hjælp, hvis de oplever udfordringer med deres hunde.
Hvis du ønsker at tilmelde dig vores hvalpetræning i Nordsjælland, eller har yderligere spørgsmål til vores kurser, som du ønsker at få besvaret, så er du meget velkommen til at kontakte vores dyreklinik i Birkerød.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81