Øjensygdomme hos katte

Hos VET Gruppen tager vi god hånd om dine kæledyr, og vores høje faglighed og moderne behandlings- og operationsfaciliteter sikrer, at din kat eller hund altid modtager en nøjagtig diagnose og professionel behandling – det gør sig også naturligvis også gældende ved mistanke om øjensygdomme hos katte.

VET Gruppen – Ekspert i øjensygdomme hos katte

Hos VET Gruppen stræber vi altid efter den højeste faglige kompetence, og såvel dyrlæger som veterinærsygeplejersker har pligt til at deltage i løbende efteruddannelse. Det sikrer, at vores kunder altid modtager den bedste behandling – uanset om de har behov for fodervejledning eller behandling af øjensygdomme hos katte. Vi ved, hvor stor betydning et kæledyr kan have, og derfor har vi også et klart mål om at kunne tilbyde din hund, kat eller gnaver de bedste muligheder for diagnosticering og behandling.

Vi har forskellige specialeområder, men på grund af samarbejdet mellem de tre klinikker vil vi altid kunne henvise dit kæledyr til en af de andre afdelinger, hvis der opstår behov for en behandling, som dyrlægerne på din lokale klinik ikke har ekspertise til at udføre.

Hvis du henvender dig med spørgsmål om øjensygdomme hos katte, vil du blive mødt af vores kollega Rolf Bjerre Thorsen, som er ekspert i udredning og behandling af medicinske og kirurgiske øjenlidelser hos hunde og katte og har stor erfaring med mikrokirurgiske øjenoperationer. Som en af de eneste dyreklinikker i Danmark har vi hos VET Gruppen indkøbt et operationsmikroskop til formålet, og vi kan derfor tilbyde behandling af hornhindesår og udføre andre komplicerede operative indgreb på katte.

Kattens øjensygdomme

Da katte ikke selv er i stand til at give udtryk for nedsat syn, vil mange ejere ikke opdage øjensygdomme, før katten er blevet helt blind. Katte har en meget veludviklet høre- og lugtesans, og de er derfor mindre afhængige af deres syn end os mennesker og kan sagtens lære at klare sig uden at kunne se.

Katte, der færdes udendørs, vil dog være i risiko for at blive kørt ned i trafikken, hvis deres syn ikke er optimalt. Desuden kan der opstå gener og komplikationer som rødme, kløe, lysskyhed og generelt ubehag i forbindelse med øjensygdomme hos katte. Derfor kan du med fordel få undersøgt din kats øjne med jævne mellemrum.

Når du besøger VET Gruppen, vil Rolf Bjerre Thorsen i kraft af sin ekspertise kunne tilbyde din kat den bedste diagnosticering og behandling af eventuelle øjenlidelser. Du skal naturligvis aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har mistanke om øjensygdomme hos katten, der kan medføre gener, ubehag og eventuelt blindhed.