Professionel dyrlægeklinik nær Tårnby

Hvis du leder efter en omsorgsfuld og professionel dyrlæge nær Tårnby er Hjørnegårdens Dyreklinik et godt bud. Klinikken ligger i Kastrdyrlæge nær Tårnbyup kun kort fra Tårnby. Klinikken har fem dygtige dyrlæger og seks dyrlægestuderende, som alle er klædt på til at give dit kæledyr den bedste behandling.

Du er meget velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail på info@hjørnegårdens.dk. Vi besvarer gerne de spørgsmål, du måtte have, og vi giver også gerne et tilbud på en eventuel behandling.

Anmeldelser

Her kan du læse nogle af vore mange gode anmeldelser her

Valby Dyreklinik

Har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Det tilbyder vi

dyrlæge-amager-faellesbilledeHjørnegårdens Dyrklinik tilbyder behandlinger og rådgivning på en lang række områder. Vi kan vejlede dig i forhold til at holde ferie som dyreejer, korrekt fodring af dit dyr, medicinindtag eller kirurgiske indgreb. Vi kan også stå for dit dyrs regelmæssige sundhedstjek, sørge for tandbehandlinger, neutralisering (kastration/sterilisation), id-mærkning eller vaccination. Hos Hjørnegårdens Dyreklinik kan vi også tilbyde hjemmekonsultationer, så dit dyr ikke behøver at forlade hjemmet. Det kan i mange tilfælde være rart for et dyr at blive i sine vante omgivelser, og så kommer vores dyrlæger gerne til jer.
Vi ønsker at give dig og dit kæledyr en tryg og rar oplevelse med os. Så hvis du bor i Tårnby og leder efter en dygtig og professionel dyrlæge, står vi klar til at tage imod dig.

Kontakt Hjørnegårdens Dyreklinik – dyrlæge nær tårnby

Hvis du søger en dyrlæge i nær Tårnby, så kontakt os med det samme. Vores klinik ligger på Kastrupvej 243, 2770 Kastrup ikke langt fra Tårnby. Du kan både komme hertil med bus, og hvis du er i bil er det nemt finde parkeringsmuligheder i nærheden.

Åbningstider

Du er velkommen til at ringe til os eller sende en mail til info@hjørnegårdens.dk. Så hjælper vi dig og dit kæledyr det bedste, vi kan. Vores åbningstider er mandag kl. 8-17 og tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-17, og onsdag fra kl. 9-19.

Mandag: 08.00 -17.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 -17.00
Onsdag: 09.00 -19.00

HJØRNEGÅRDENS DYREKLINIK
Kastrupvej 243
Kastrup
2770

Tlf: 36 30 10 30
Email: info@hjoernegaardens.dk