Nyt ansigt i VET Gruppen: Rolf Bjerre Thorsen – ekspert i øjenlidelser

Hos VET Gruppen er vi stolte over at kunne byde velkommen til vores nye kollega Rolf Bjerre Thorsen. Rolfs ansættelse betyder, at vi pr. 1. juni 2017 kan tilbyde medicinsk og kirurgisk udredning og behandling af patienter med øjenlidelser – både ved direkte henvendelse i en af vores tre klinikker i Birkerød, Kastrup og Valby eller via henvisning fra andre dyrlæger.

Rolf bidrager med sin store erfaring med mikrokirurgiske operationer, som bl.a. muliggør behandling af dybe hornhindesår og intraokulære fremmedlegemer i øjet. Som en af ganske få danske dyreklinikker har VET Gruppen derfor indkøbt et operationsmikroskop til formålet, og vi tilbyder nu ligeledes en række komplicerede øjenoperationer i vores klinikker.

Udover sit virke, som ekspert i udredning og behandling af medicinske og kirurgiske øjensygdomme hos hund og kat, afholder Rolf løbende gratis kurser i behandling af øjensygdomme. Her kan interesserede høre nærmere om hans ekspertise på området.

Rolf Bjerre Thorsens baggrund

Rolf har 13 års erfaring i klinisk smådyrspraksis og har senest været ansat på Evidensia Karlslunde Dyrehospital, hvor han har beskæftiget sig med intern medicin og øjenkirurgi i hospitalets henvisningspraksis siden 2008.

Han har nu valgt at fortsætte sin karriere hos VET Gruppen, hvor både ansatte, patienter og hunde- og katteejere kan se frem til at nyde gavn af hans store ekspertise.

Rolf er oprindeligt uddannet fra Landbohøjskolen og er siden eksamineret i intern medicin fra European School of Veterinary Postgraduate Studies, hvor han har tilegnet sig titlen General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine.

Vi glæder os til samarbejdet med Rolf Bjerre Thorsen, og vi er sikre på, at hans ansættelse bidrager positivt til den høje faglighed og venlige atmosfære, som VET Gruppen er kendt for.

Udredning og behandling af øjenlidelser hos hunde og katte

  • Dybe eller kroniske hornhindesår (corneasår). Opereres med conjunktivalflap/pedicle graft og corneo-conjunktival transpositionering. Penetrerende og non-penetrerende fremmedlegemer i cornea / hornhinde
  • Øjenlågsoperationer. Specielt entropion, ektropion, diamond eyes, cherry eye og næsefolder.
  • Fejlstillede øjenhår (distichiasis og ektopiske cilier) – fjernes laserkirurgisk
  • Linseluxation. Håndteres både kirurgisk som intraokulær linsektomi og non-kirurgisk som medicinsk reponering.