Velkommen til Valby Dyreklinik

 

Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik er fællesejede dyreklinikker placeret i København og Nordsjælland.
Nu har vi samlet vores klinikker på en hjemmeside under vores fælles navn - VETGruppen.

 

Du vil modtage samme service, som før på de enkelte klinikker og vi tilbyder de samme gode behandlinger.
Du kan finde information om vores dyreklinikker her på siden.

 

Kontakt os i dag

OBS: Ingen tidsbestilling på mail

Ved akut syge dyr skal du kontakte os pr telefon!
Kat foto

 

Valby Dyreklinik – Din dyrlæge i Valby

Hos Valby Dyreklinik udfører vi alle almindelige behandlinger af katte, hunde, gnavere og andre kæledyr. Vi foretager sundhedstjek, vaccinationer, medicinske udredninger og behandling samt tandpleje og kirurgi på dit kæledyr. Vi har nogle rolige og trygge rammer for vores behandlinger, og vi gør altid vores bedste for at gøre både dit kæledyr og dig rolig og veltilpas under besøget på klinikken.

Høj faglighed og en behagelig service

Vores fokusområde er vores faglige kompetencer, og dem sørger vi konstant for at udvikle og dygtiggøre os på. Vores mål er at gøre din og dit kæledyrs besøg hos os til en god oplevelse, så I har lyst til at komme igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores moderne klinik har en behagelig og venlig atmosfære, og vi arbejder alle ud fra nøgleordene personlig kundepleje og god tid. Det mener vi, er nogle vigtige faktorer for en god oplevelse.
Vi er alle passionerede dyreelskere, og vi elsker vores arbejde. Det kan mærkes i vores måde at behandle dyr på. Du kan derfor føle dig tryg og rolig ved at skulle tage dit kæledyr med til dyrlæge hos os. Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig, og vi tager os god tid til at fortælle dig om behandlingen og besvare spørgsmål, så både du og dit kæledyre kan føle jer trygge.

Moderne og hyggelig klinik

På klinikken finder du en reception, et venteværelse, to konsultationsrum, et operationsrum og et mindre salgsområde, der byder på udvalgte foderprodukter af høj kvalitet til både hund, kat og gnavere og diverse plejeartikler.
Mulighed for laserkirurgi
Vi kan som noget helt nyt tilbyde laserkirurgi som behandlingsform frem for almindelig kirurgi. Så hvis dit kæledyr har brug for at få foretaget en operation, er der mange fordele ved at vælge denne løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller spørgsmål til vores laserkirurgi.

Vi er de eneste på Sjælland, der kan tilbyde dit kæledyr laserkirurgi, og det er en fantastisk mulighed for at gøre dit kæledyrs operation så skånsom og effektfuld som muligt.

Vi kommer hjem til dit kæledyr

Hvis du har brug for det, tilbyder vi hos Valby Dyreklinik, at vores dyrlæge kommer på hjemmebesøg hos jer. Vi tilbyder hjemmekonsultationer, fordi det i nogle tilfælde vil gøre en stor forskel, at dyrlægen kommer til jer. Hvis dit kæledyr er dårligt og medtaget, vil transporten ud til os være en belastning, som dyret ikke skal udsættes for. Derfor tilbyder vi, at en af vores kompetente dyrlæger tager hjem til jer på hjemmebesøg, så dit kæledyr kan modtage behandlingen i rolige, hjemmelige omgivelser. Vi tilbyder hjemmekonsultation i hele Københavnsområdet og omegn.

Dyrlæge i Valby med døgnvagt

Hos Valby Dyreklinik tilbyder vi hjælp fra en dyrlæge døgnet rundt. Vi har døgnvagt, som sikrer dig mulighed for hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet. Der er altid en dyrlæge på vagt fra Valby Dyreklinik, så vi hurtigt kan behandle dit kæledyr, hvis der opstår akutte problemer.

Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon 81 81 89 81 ved akut sygdom. Så hjælper vi dig og dit kæledyr, og giver dig den bedste service.

Kontakt os

Hvis du har et kæledyr, som har brug for et besøg hos dyrlægen, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tager os god tid til at besvare dine spørgsmål eller give dig en uddybende viden.

 

HJEMME-
KONSULTATION

Dyr har det bedst i vante omgivelser, og indimellem kan det være at foretrække, at dyrlægen kommer til dyret og ikke omvendt.

Læs mere

Nyheder & Anbefalinger

Hvad kan katte ikke tåle?

Selvom katte generelt er mere kræsne end hunde, og ikke lige så kendte for at spise mad direkte fra bordet, […]

Hvad kan hunde ikke tåle?

Som hundeejer vil man gerne forkæle sit elskede kæledyr, lige så meget som man forkæler sig selv. For mennesker hænger […]

Hvilke hunde gør ikke?

Der er mange overvejelser man skal gøre sig, inden man anskaffer en hund. Alt for mange familier gør ikke deres […]

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81