VET Gruppen – din dyrlæge nær Husum

Kunne du tænke dig en dyrlæge ikke langt fra Husum, som har dyret i centrum og yder effektive behandlinger? Så er du og dit kæledyr velkommen hos VET Gruppen.

VET Gruppen er det fælles navn for tro fællesejede dyreklinikker i København og Nordsjælland. Vi tilbyder konsultation, medicinsk behandling og kirurgiske indgreb på Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik, hvor der arbejdes ud fra fælles værdier og med afsæt i samme gode behandlingsmetoder.

Behandling på dyrets præmisser

Alle vores behandlinger tager afsæt i dyrets ve og vel. Vi gør vores ypperste for at behandle din hund, kat, kanin eller gnaver så effektivt og smertefrit som muligt.

Dette gælder for alle vores behandlinger, der spænder fra vaccination og ID-mærkning til kastration, sterilisation, neutralisering, tandbehandling og meget mere. Et vigtigt led i at lindre dit dyrs smerter er vores laserterapi og laserkirurgi.

For at kunne imødekomme alle dyrs behov for dyrlægehjælp tilbyder vi som dyrlæge nær Husum desuden hjemmekonsultation, der i mange tilfælde er fordelagtigt for dit kæledyr. Lige så vel som du og dit kæledyr har mulighed for at komme til os, kommer vi således også gerne til jer.

Dét kalder vi behandling på dyrets præmisser.

Anmeldelser

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Kontakt din dyrlæge tæt på Husum

Da VET Gruppen er en dyrlæge ikke langt fra Husum fordelt på tre klinikker, har vi tre forskellige adresser. På alle klinikker yder vi den samme gode service, og vi samarbejder i høj grad om at yde dit kæledyr den bedst mulige behandling.

Du finder Valby Dyreklinik på Vigerslevvej 132, 2500 Valby og Birkerød Dyreklinik på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød.

Ønsker du at skrive os en mail, kan det ske til henholdsvis info@valbydyreklinik.dk, info@hjoernegaardens.dk og info@birkeroeddyreklinik.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte os på den ene eller anden måde, og du kan ligeledes kontakte vores dyrlægevagt i akutte tilfælde.

Alle telefoniske henvendelser skal ske på 36 30 10 30, vi besvarer dit opkald døgnet rundt.

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81