VET Gruppen – dyrlæge nær Albertslund

Har du et kæledyr i huset, er det betryggende at have kendskab til en god dyrlæge og allerhelst en i dit nærområde.

VET Gruppen er en dyrlæge for dig, som bor i Københavnsområdet, og som ønsker en kompetent dyrlæge nær Albertslund, der altid er til at få fat på. VET Gruppen består af tre fællesejede klinikker – alle med lige store kompetencer og behandlingsmuligheder. Kombinationen af tre klinikken beliggende i hhv. København og Nordsjælland skaber en unik mulighed for dig, som søger en kompetent og empatisk dyrlæge i storkøbenhavn.

Vi behandler stort og småt

Uanset om dit kæledyr har behov for den årlige konsultation eller en større behandling, tilbyder vi som dyrlæge nær Albertslund at behandle dit kæledyr.

Vi tilbyder blandt andet vaccination, fodervejledning, kastration og tandbehandling. Alle vores tilbud tager afsæt i moderne tilgange, hvilket sikrer dit kæledyr de absolut bedste betingelser. Dette kommer også til udtryk i vores kirurgiske indgreb, hvor vi tilbyder laserkirurgi, der er fordelagtigt i mange henseender.

Læs hvad vores kunder siger om Valby Dyreklinik

Vi har en masse anmeldelser på Facebook. Du kan læse dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.7 ud af fem. Dette er baseret på 52 anmeldelser på Facebook.

Rutevejledning og rejseplan til Valby Dyreklinik

Kontakt din dyrlæge nær Albertslund

For dig, som ønsker en dyrlæge ikke langt fra Albertslund, kan vi hos VET Gruppen tilbyde tre dyreklinikker, der alle ligger i en fornuftig afstand fra Albertslund.

Beliggende tættest på Albertslund er dog Valby Dyreklinik på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Her har vi åbent mandag – fredag 8.30- 18.00. Lørdag  tilbyder vi salg af foder og plejeprodukter fra 10-14. Ønsker du at skrive en mail til os, kan dette gøres til info@valbydyreklinik.dk.

Du er også velkommen til at rette henvendelse til vores to andre klinikker – enten fysisk, skriftligt eller telefonisk.

Hjørnegårdens Dyreklinik ligger på adressen Kastrupvej 243, 2770 Kastrup, og Birkerød Dyreklinik finder du på Hovedgaden 25, 3460 Birkerød.

Fælles for alle vores dyreklinikker er, at du vil blive mødt af dygtige og målrettede fagfolk. Desuden tilbyder vi akut dyrlægehjælp alle ugens dage efter aftale.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og dit kæledyr!

Fokus på tænderne

 

Spar 500 kr. på tandrens til din hund eller kat.

 

Hele november koster en tandrens inkl bedøvelse og tandrøntgen kun 1750kr. Normalpris 2250kr

 

 

Book tid nu på 81 81 89 81